Detaylar
Kim cevapladı?Öne çıkan özellikleri için mesajıma bakabilirsiniz. Arayüzü veya kullanımıyla alakalı bilgi almak isterseniz de Alperen Güner'in makalesini inceleyebilirsiniz.
Daha hızlı mı işlem yapıyor format atarken? Dediğiniz program?
Hocam, bildiğim kadarıyla bu saydıklarınızın hepsi Ventoy'da vardı. Lakin Windows 11 ile ilgili Ventoy'un beni biraz uğraştırdığını söyleyebilirim
Evet. Ventoy daha iyi fakat 8 GB'lik bir ISO'yu USB'ye kaç dakikada atıyorsun?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ömer_Yeter
Yetkin
Daha hızlı mı işlem yapıyor format atarken? Dediğiniz program?
Evet. Ventoy daha iyi fakat 8 GB'lik bir ISO'yu USB'ye kaç dakikada atıyorsun?
USB'nize ve onu taktığınız porta göre bu süre değişiklik gösterir.
3.2 ye mi takmalıyım ? https://movespeed.com/products/move...Pm8yizFwrDUTf5UbUZk8GCTzpY2Crh_4AT03PP72t0Mib Usb bu .Tamam 3.2 ye takmalıyım gördüm.USB'nize ve onu taktığınız porta göre bu süre değişiklik gösterir.
Type c desteği de var . O daha mı hızlıdır.USB'nize ve onu taktığınız porta göre bu süre değişiklik gösterir.
Benim usb 7 gb ı 1 dk da atıyor fakat daha hızlı atması gerek.
Ömer_Yeter
Yetkin
3.2'ye mi takmalıyım? https://movespeed.com/products/move...Pm8yizFwrDUTf5UbUZk8GCTzpY2Crh_4AT03PP72t0Mib USB bu. Tamam 3.2'ye takmalıyım gördüm.
Type-C desteği de var. O daha mı hızlıdır.
Benim USB 7 GB ı 1 dk da atıyor fakat daha hızlı atması gerek.
USB hızlıymış bayağı. Eger porta 3.2 use çok hızlı çalışır. Ayrica 7 GB'ı1 dakikada atıyor diyorsunuz. Bundan daha hızlı nasıl olur bilmiyorum açıkçası.
Aliexpressten 128 gb lık almıştım. 1800 tl ye üstünü almaya izin vermiyor. 1tb olsa 1tb alacaktım. 1gb i 10 sn de atıyor diye gösteriyor.USB hızlıymış bayağı. Eger porta 3.2 use çok hızlı çalışır. Ayrica 7 GB'ı1 dakikada atıyor diyorsunuz. Bundan daha hızlı nasıl olur bilmiyorum açıkçası.
Ömer_Yeter
Yetkin
AliExpress'ten 128 GB'lık almıştım. 1800 TL'ye üstünü almaya izin vermiyor. 1TB olsa 1TB alacaktım. 1GB i 10 sn de atıyor diye gösteriyor.
Hocam, elinizdeki fazlasıyla idare eder. Daha çok cep yakmaya gerek yok bence.
Tavsiye ederim. Format için kullanacaksan. Ama daha çözemedim . Bazı format atma programlarını.USB hızlıymış bayağı. Eger porta 3.2 use çok hızlı çalışır. Ayrica 7 GB'ı1 dakikada atıyor diyorsunuz. Bundan daha hızlı nasıl olur bilmiyorum açıkçası.
1 TB LİK 5 Bin tl.Hocam, elinizdeki fazlasıyla idare eder. Daha çok cep yakmaya gerek yok bence.![]()
Aliexpresten alabilirsin.Hocam, elinizdeki fazlasıyla idare eder. Daha çok cep yakmaya gerek yok bence.![]()
Dediğiniz program hızlı mı format atıyor ?Sorunu anlayamadım, neden iki program için farklı USB kullanıyorsun? Daha hızlı format atmaktan kastın nedir? Ventoy'u multiboot, Rufus'u tek işletim sistemi için kullanabilirsin. Fakat benim favorim balenaEtcher.
Son düzenleme:
yusufumm07
Üstün
Her zaman Rufus ne zaman Ventoy kullansam kasma yaptı anlayamadım sebebini.
- Makaleler
- 1
Linux için Ventoy Windows için Rufus.
USB 128 Lik ve 1000mb/sn olduğu için çoklu ventoy tercih ediyorum.
Rufus içinde 400mb/s usb var .
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi