Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Hatayı belirtmezseniz destek alamazsınız. Nerede ne hatası veriyor?
Hatayı unuttum... Tekrar bakayım ne veriyor.
Hata bu.
Ventura kurarken veriyor o hatayı.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
- Makaleler
- 7
HDD bad sectorlu diye belirtmissiniz. Bu yuzden kurtarmaya boot edip diskinize İlk Yardim yapmak yardimci olabilir.
Buna ek olarak, PC bir Hackintosh mu?
Evet Hackintosh. Bu arada ilk yardım yapmıştım.HDD bad sectorlu diye belirtmissiniz. Bu yuzden kurtarmaya boot edip diskinize İlk Yardim yapmak yardimci olabilir.
- Makaleler
- 7
Ozelliklerinizi belirtmeniz biraz yardimci olabilir.
OCLP kullaniyorsaniz Revert Root Patch yapip oyle tekrar deneyin. Buna ek olarak OCLP kapadiktan sonra SIP'in acik olduguna emin olun.
OCLP kullaniyorsaniz Revert Root Patch yapip oyle tekrar deneyin. Buna ek olarak OCLP kapadiktan sonra SIP'in acik olduguna emin olun.
Lenovo Thinkpad X270 cihaz modeli OCLP yok.
Ozelliklerinizi belirtmeniz biraz yardimci olabilir.
- CPU: Intel(R) Core(TM) i5-6300U CPU @ 2.50GHz
- GPU: Intel HD Graphics 520
- RAM: 8 GB 2133MHz DDR4
- Wi-Fi: AC-8260
yusufklncc
Üstün
- Makaleler
- 9
Online kurulum ile mi deniyorsun? İmaj ile denemeni öneririm. Ayrıca Ventura'nın desteklediği bir SMBIOS kimliği kullan.
Disk sıkıntılıymış. SSD'ye kurdum hata vermedi.
Bu arada zaten imaj ile deniyordum.Online kurulum ile mi deniyorsun? İmaj ile denemeni öneririm. Ayrıca Ventura'nın desteklediği bir SMBIOS kimliği kullan.
Yeni konular
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-
-