Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

N2mYoqh

Uzman
Yer
Afyonkarahisar
Arkadaşlar merhaba,

Ekte görülen dosyaların ne olduğu hakkında herhangi bir fikrim yok. Zararlı bir yazılım olabilir düşüncesi ile forumdan malverebyte indirip tarattım ama bir şey çıkmadı. Konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? Rica ederim.

Dosya Ekleri

• resim_2025-08-05_192818552.webp
    resim_2025-08-05_192818552.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kaspersky programı almıştım daha önce olabilir mi? Dosyalar silinemiyor.

Reddit'te bulduğum bilgiye göre bu DLL dosyası arkadaş MSI'in yazılımının çalışma mantığı ile alakalıymış. Bilgisayarınızda herhangi bir MSI yazılımı varsa (ki MSI kasa kullandığınızdan dolayı var sayıyorum.) Yüklenmesi normal.

Yani kısaca endişelenecek bir şey yok. :)

1754412199443.webp
Verbatim bir depolama şirketi. Belki daha önceden bir verbatim ürünü kullanmış olabilirsiniz ve onun yazılımıdır.
Dosyanin içindekilerinin ekran görüntüsünü paylaşırsanız belki biraz daha yardımcı olabiliriz.

Verbatim bir depolama şirketi. Belki daha önceden bir verbatim ürünü kullanmış olabilirsiniz ve onun yazılımıdır.
Dosyanin içindekilerinin ekran görüntüsünü paylaşırsanız belki biraz daha yardımcı olabiliriz.

Dosya Ekleri

• resim_2025-08-05_193937881.webp
    resim_2025-08-05_193937881.webp
    9 KB · Görüntüleme: 67

Reddit'te bulduğum bilgiye göre bu DLL dosyası arkadaş MSI'in yazılımının çalışma mantığı ile alakalıymış. Bilgisayarınızda herhangi bir MSI yazılımı varsa (ki MSI kasa kullandığınızdan dolayı var sayıyorum.) Yüklenmesi normal.

1754412199443.webp

Çözüm

MSI kasa ve ekran kartı kullanıyorum. İlgi ve desteğiniz için müteşekkirim.