yasntrk

Başarılı
Arkadaşlar merhaba,

Bir esnaftan aldigim bir hizmetten memnun kalmadim. Fatura da kesmedi, elimde sadece dekont var. Sikayet etmek istiyorum ancak VGK'si elimde yok. Banka da göremiyoruz dedi. MERSİS'te de bulamadım.

Bu esnafın vergi kimlik numarasını nasıl bulabilirim? Elimde sadece adresi ve dekont var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam THH'ye de sikayet etmek istiyorum o yüzden de lazım Vgk'si. 189 yardım edeceğini sanmıyorum o konuda ama sabah arayayım.

Vergi numarasını bulsanız bile sadece dekont ile eğer açıklama yoksa bir sonuca varabileceğinizi düşünmüyorum. En fazla fatura kesmemesinden şikayetçi olabilirsiniz bulunursa.

Gittiğim yer bir bakım merkezi. ayak tirnagimi duzelteceklerini iddia edip mahvettiler, ucret iadesi talep edince cirkinlestiler, fatura kesmediler ne yazik ki THH'ye basvuracagim.

Alttaki konuda bahsetmistim.

Vergi numarasını bulsanız bile sadece dekont ile eğer açıklama yoksa bir sonuca varabileceğinizi düşünmüyorum. En fazla fatura kesmemesinden şikayetçi olabilirsiniz bulunursa.
Bu arada profil fotoğrafınızdaki kişiye hayranım. Dile getirmek istedim :)

Son düzenleme:
Şikayetinize, isim/ünvan adres bilgilerini eksiksiz yazın ve dekontu ekleyin yeterli olacaktır. Detayı neyse bakılır vergi no çok önemli değil.

Tırnağını görünce üzüldüm, durumu kötü gözüküyor. Günlük hayatta yürüyebiliyor musun? Doktora gittiğinde bir tedavi yoluna başlamadılar mı? Geçmiş olsun.

Tırnağını görünce üzüldüm, durumu kötü gözüküyor. Günlük hayatta yürüyebiliyor musun? Doktora gittiğinde bir tedavi yoluna başlamadılar mı? Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim hocam, iyi ki varsiniz. İlk başlarda baya kötüydü, şimdi kendim yapıyorum manikürü daha iyi. Doktorlar da uğraşmak istemiyor başından savıyor, özele de gitmek istemedim açıkçası tırnağı komple çekmeyi teklif ettiler.