Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emre44

Uzman
Arkadaşlar ceza yedik geçen. e-Devlet üzerinden görünüyor ceza ve eve tebligat geldi ama Dijital Vergi Dairesi sitesinde gözükmüyor ceza ödeyemiyorum. Erken ödeme yaparak indirimle ödemek istiyorum, ben ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır arkadaşlar dediğiniz gibi çözülmeyecek bu durum.

İVD'ye giriş yap. Trafik cezası ödeme yerine gel. Menünün hemen üstünde "beyanlı trafik cezası ödeme" yazıyor. Ona tıkla. Tebliğ tarihini, MB ile başlayan ceza tutunağı seri no'su vs. gir ve bu şekilde ödemeyi gerçekleştir. (E-devlet'te ceza tutanak seri no vs. yazıyor.)

Dekontu indirmeyi unutma. Ne olur ne olmaz. Burası TR. Ayrıca 1 ay içinde ödediğin takdirde indirimden faydalanabilirsin. Hatırlatmış olayım.

Cevabımı çözüm olarak işaretlersen sevinirim 😘
PTT, vergi dairesi veya anlaşmalı banka şubelerinden cezanızı ödeyebilirsiniz. Online'da gözükmüyorsa başka bir şey yapılamaz gibi duruyor.

İVD'ye giriş yap. Trafik cezası ödeme yerine gel. Menünün hemen üstünde "beyanlı trafik cezası ödeme" yazıyor. Ona tıkla. Tebliğ tarihini, MB ile başlayan ceza tutunağı seri no'su vs. gir ve bu şekilde ödemeyi gerçekleştir. (E-devlet'te ceza tutanak seri no vs. yazıyor.)

Dekontu indirmeyi unutma. Ne olur ne olmaz. Burası TR. Ayrıca 1 ay içinde ödediğin takdirde indirimden faydalanabilirsin. Hatırlatmış olayım.

Çözüm

Evet dediğiniz gibi böyle ceza gözüküyor ama ödeme yapamadım hala illa devlet bankasından bir kart sahibi olmak gerekiyormuş. :D Kafayı yiyeceğim vallahi.

Evet dediğiniz gibi böyle ceza gözüküyor ama ödeme yapamadım hala illa devlet bankasından bir kart sahibi olmak gerekiyormuş. :D Kafayı yiyeceğim vallahi.
Allah Allah. Ee ben Enpara ile ödüyorum. Hatta sonradan da 6 taksit yapıyorum ücretsiz olarak. Nasıl oluyor ki?

@emre44 hatanın ekran görüntüsünü atma şansın var mı?

Ayrıca hangi banka ile işlem yapmaya çalışıyorsun?

@monitortavsiye01,
1768842492077.webp

Garanti ile ödemeye çalışıyorum.