memo

Başarılı
Merhaba,

Yaklaşık 10 gün önce bir trafik cezası aldım. Trafik polisleri ehliyetimi istediler, verdim ve cezamı çıkarıp imzalamamı istediler. Aradan 10 gün geçmesine rağmen cezam hala e-Devlet'e düşmedi. Sebebi nedir? Acaba kıyak mı geçtiler?

Merhaba,

Yaklaşık 10 gün önce bir trafik cezası aldım. Trafik polisleri ehliyetimi istediler, verdim ve cezamı çıkarıp imzalamamı istediler. Aradan 10 gün geçmesine rağmen cezam hala e-Devlet'e düşmedi. Sebebi nedir? Acaba kıyak mı geçtiler?

Sisteme geç düşüyor. Ben de park cezası yemişim 2 ay sonra e-Devlet'e düştü, öyle haberim oldu. Cama ne bir kağıt, ne bir şey bırakmışlar. Herkesin park ettiği yerde tek ceza yiyen de benim, nasıl bir iş anlamadım.

1. bankanızdaki trafik cezası ödeme bölümüne plakanızı girip sorgulayın, hemen sonuç çıkar.
2. (gib) dijital vergi dairesi.

Not: Dijital vergi dairesinden bazen tebliğ edilir, bazen edilmez fakat bankanızdaki, trafik cezası ödeme bölümünden ne zaman ceza yenildiğini görebilirsiniz.

Genelde o tür cezalar bazen indirim dönemi geçince sisteme geçiyor, ben de asker cezası almıştım, sistemde görünmüyordu, vergi dairesinden ödeyebildim.

Son düzenleyen: Moderatör: