Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.451 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.774 Yer Karabük 9 Mayıs 2026 #11 theodore bagwell dedi: Hayır hocam dediğim gibi hiç bir şey açık değil debloat yapıyorum zaten ilk kurduğum zaman. Bende buna şaşırıyorum yani bu kadar şeyi 30 günde ne indirmiş olabilir diye. Genişletmek için tıkla... Acaba yanlış mı gösteriyor ki. Yanlış gösterme ihtimali de var bence.
theodore bagwell dedi: Hayır hocam dediğim gibi hiç bir şey açık değil debloat yapıyorum zaten ilk kurduğum zaman. Bende buna şaşırıyorum yani bu kadar şeyi 30 günde ne indirmiş olabilir diye. Genişletmek için tıkla... Acaba yanlış mı gösteriyor ki. Yanlış gösterme ihtimali de var bence.
KS KS theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.208 Çözümler 4 Beğeniler 446 Yer Fox River Hapishanesi 9 Mayıs 2026 #12 Asily dedi: Acaba yanlış mı gösteriyor ki. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum uzun zamandır göz atmadığım için kesin bir şey diyemeyeceğim.
Asily dedi: Acaba yanlış mı gösteriyor ki. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum uzun zamandır göz atmadığım için kesin bir şey diyemeyeceğim.