Detaylar
Kim cevapladı?Hayır. Sohbet içeriklerini göndermiyor sadece kimle sohbet ettiğini gönderiyor. ( ID olarak ) İlla birini arıyorsan eğer oradaki ID ile https://discord.id/ bu siteyi kullanıp güncel kullanıcı adını bulabilirsiniz hesabı silinmediyse.
Yamaner
Çalışkan
Hayır. Sohbet içeriklerini göndermiyor sadece kimle sohbet ettiğini gönderiyor. ( ID olarak ) İlla birini arıyorsan eğer oradaki ID ile https://discord.id/ bu siteyi kullanıp güncel kullanıcı adını bulabilirsiniz hesabı silinmediyse.
Kendi web sitesinden baktığım da tüm sunucuları tüm hesap bilgilerini ve mesaj içeriklerini gönderdiği yazıyor ama.
Benim bahsettiğim kısım özel mesajlar şu anda maalesef attığınız bağlantıya giremiyorum, girebilsem daha öncesinde desteğe açtığım talebi size gösterirdim.Kendi web sitesinden baktığım da tüm sunucuları tüm hesap bilgilerini ve mesaj içeriklerini gönderdiği yazıyor ama.
Size bi'dosya olarak gönderiliyor dosya içerisinde sizin hesabınızın açıldığı tarihten günümüze kadar konuştuğunuz her hesabın ID bilgisi yer alıyor bunu yanında tabi sunucular vesaire tüm bilgiler de yer alıyor ancak fotoğraflar, mesajlar ve bunların türevleri "özel" olduğundan dahil olmaz. Discorddan talep etseniz bile size "Mesaj içeriklerinin saklanmadığını ve kişilere özel" olduğunu bildirecekler. Herkese açık sunucular için dahil olacağını da sanmam.
Yamaner
Çalışkan
Benim bahsettiğim kısım özel mesajlar şu anda maalesef attığınız bağlantıya giremiyorum, girebilsem daha öncesinde desteğe açtığım talebi size gösterirdim.
Size bi'dosya olarak gönderiliyor dosya içerisinde sizin hesabınızın açıldığı tarihten günümüze kadar konuştuğunuz her hesabın ID bilgisi yer alıyor bunu yanında tabii sunucular vesaire tüm bilgiler de yer alıyor ancak fotoğraflar, mesajlar ve bunların türevleri "özel" olduğundan dahil olmaz. Discord'dan talep etseniz bile size "mesaj içeriklerinin saklanmadığını ve kişilere özel" olduğunu bildirecekler. Herkese açık sunucular için dahil olacağını da sanmam.
Bana sadece özel mesajlaşmadan bazı kullanıcıların ID ve yazışmalarımızı gönderilen fotoğraflar lazım. Normal de silmedim ama fazla sohbetten dolayı sohbetler kendisi kaybolmuş IDlerini bulsam mesajları da bulurum.
Evet tahmin ettim o nedenle ilk mesajımda size o siteyi attım. Oradan hesabı bulabilirsiniz.Bana sadece özel mesajlaşmadan bazı kullanıcıların ID ve yazışmalarımızı gönderilen fotoğraflar lazım. Normal de silmedim ama fazla sohbetten dolayı sohbetler kendisi kaybolmuş IDlerini bulsam mesajları da bulurum.
Yamaner
Çalışkan
Tamam hesabı buldum ama istediğim detayları vermiyor en son ne zaman aktif oldu mesela bunu nereden öğrenebilirim?Evet tahmin ettim o nedenle ilk mesajımda size o siteyi attım. Oradan hesabı bulabilirsiniz.
Discordda bildiğim kadarıyla "son görülme" muhabbeti yok. O nedenle bilemezsiniz. Arkadaşlık isteği gönderip aktif ise ve VPN türevi kullanıyorsa kabul etmesini beklemeniz gerekiyor.Tamam hesabı buldum ama istediğim detayları vermiyor en son ne zaman aktif oldu mesela bunu nereden öğrenebilirim?
Ayrıca başka birisinin hesabındaki teknik detayları Discord neden size versin ki? Biraz garipsedim açıkçası.
Yamaner
Çalışkan
Garipsenecek ne var ki?Discordda bildiğim kadarıyla "son görülme" muhabbeti yok. O nedenle bilemezsiniz. Arkadaşlık isteği gönderip aktif ise ve VPN türevi kullanıyorsa kabul etmesini beklemeniz gerekiyor.
Ayrıca başka birisinin hesabındaki teknik detayları Discord neden size versin ki? Biraz garipsedim açıkçası.
@Emir Peki Discord verileri nasıl gönderiyor hangi dosya şeklinde gözüküyor her şey bunun bir örnek fotoğrafı falan var mıdır internette veya video?
Son düzenleme:
Normal WinRAR ile açabileceğiniz bi'dosya gönderiliyor. Dosya içerisinde de kategorize edilmiş şekilde bilgiler yet alıyor. Her ID için bi dosya var.Garipsenecek ne var ki?
@Emir Peki Discord verileri nasıl gönderiyor hangi dosya şeklinde gözüküyor her şey bunun bir örnek fotoğrafı falan var mıdır internette veya video?
Yeni konular
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-
-