Yer
Malatya
Merhaba, yeni EvoX güncellemesinden sonra clean install yapmam gerekiyor. Telefonumda root erişimi var ve uygulamaların yedeklemelerini kayıpsız bir şekilde yedekleyip, clean install sonrası geri yüklemek istiyorum.

Şu anda sadece Swift Backup diye bir uygulama buldum fakat kayıpsız yedekliyor mu bilmiyorum. Kayıpsız derken, sadece APK'sını yedeklemek istemiyorum. İçerisindeki veriler ile yedeklemek istiyorum. Örnek: Bir oyunun save dosyası veya bir uygulamanın ayarları gibi. İstediğim özelliğe sahip kullandığınız yedekleme uygulaması var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Google Drive'a yedekleyebilirsin dosyalarını fakat oyun kayıt dosyalarını yedekler mi bilmiyorum.

Merhaba, yeni evox güncellemesinden sonra clean install yapmam gerekiyor. Telefonumda root erişimi var ve uygulamaların yedeklemelerini kayıpsız bir şekilde yedekleyip, clean install sonrası geri yüklemek istiyorum.

Şu anda sadece Swift Backup diye bir uygulama buldum fakat kayıpsız yedekliyor mu bilmiyorum. Kayıpsız derken, sadece APK'sını yedeklemek istemiyorum. İçerisindeki veriler ile yedeklemek istiyorum. Örnek: Bir oyunun save dosyası veya bir uygulamanın ayarları gibi. İstediğim özelliğe sahip kullandığınız yedekleme uygulaması var mı?

Neobackup öneririm. Uygulamaları nasıl bıraktıysan öyle duruyor. Ama sakın sistem uygulamalarını yedekleme.

Swift Backup bende sorunsuz çalışıyor. Neo Backup bende sorun çıkarmıştı. Önce deneme yapmanızı öneririm.
Neobackup daha iyi gibi geldi onun denedim. Whatsapp'da ki kaydettiği fotoğrafları yükleyemedi ve hata verdi. Fotoğraflar çöpe gitti ama olsun yapacak bir şey yok. Bir daha ki sefere Swift denerim.

WhatsApp için bu yol kullanılabilir. Aklınızda bulunsun.

WhatsApp için bu yol kullanılabilir. Aklınızda bulunsun.
Normalde dediğiniz gibi yapıyordum fakat çok uzun sürüyor diye bu şekilde yapmak istedim. Çok saçma bir hata veriyor, belki çözümünü bulabilirim biraz bakınayım.