Öncelikle daha bir monitör kolu / monitör tutucu almadım. Ama almak istiyorum. Hem ileride yeni bir monitör aldığımda illa pivot destekli olmasına bakmamak için hem de şu an 2. monitörümün ayağı olmadığından duvara sabitli şekilde kullanıyorum, bu yüzden masanın yerini değiştiremiyorum. Ayrıca tabii ki şu anda kullanıyor olduğum ana monitörümü de rahatça ileri geri, sağa sola oynatamıyorum. Bu nedenlerden dolayı 2'li monitör kolu almak istedim ama aşırı iyi bir şey olmasına gerek yok, yani amortisörlü olmasına gerek yok. Zırt pırt yukarı aşağı yapma gereksinimi duymuyorum asla. Sadece sağa sola ve ileri geri yapabilmem ve ayrıca masada monitör ayağı olmaması benim için fazlasıyla yeterli olacak. Bu düşüncelerim sonucu gayet uygun fiyattaki bu Dark VM26 modeli gözüme çarptı.
www.teknobiyotik.com
Ama şöyle bir sorunum var. Monitörüm Philips 246E9QDSB/01 75 mm VESA desteğine sahip ve bu vida yuvalarının hemen altında HDMI, güç bağlantısı gibi girişler var. Yani herhangi bir VESA aparatı direkt olarak takarsam HDMI ve güç bağlantısının üstüne denk geliyor.
Bunun için nasıl bir çözüm uygulamalıyım? Ben bu monitör kolunu almak istiyorum. Aklıma metal vida aralayıcı (spacer) mı deniyor, ondan takmak geldi. Sağlıklı olur mu bu şekilde? Şöyle 4-5 cm uzunluğunda 4 adet aralayıcı monitör ağırlığını taşır mı ki? İnternette bakıyorum, incecik bu aralayıcılar hep. Ne diye aramam lazım bilemedim. Veya uzun vida mı alsam direkt? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Dark VM26 13-27" 2 Adet Monitör Takılabilen, Yükseklik Ayarlı, Max.8KG Destekli, Kablo Kanallı, VESA, 360° Dönebilen, Çok Yönlü Kullanım, Katlanır Tasarım, Masa Monte Monitör Kolu (DK-AC-VM26) - TV / Monitör Kolu - Aksesuar | Teknobiyotik
Masanızda Çift Monitörü Ergonomik Kullanmanın Anahtarı Dark'tan! Dark, VESA bağlantı imkanına sahip 13"-27" boyutundaki 2 monitörü masanızda dilediğinizce konumlandırabilmeniz için güçlendirilmiş, katlanabilir çelik monitör kolunu sunar. Kolayca montajını yapabileceğiniz Dark VM24...
Ama şöyle bir sorunum var. Monitörüm Philips 246E9QDSB/01 75 mm VESA desteğine sahip ve bu vida yuvalarının hemen altında HDMI, güç bağlantısı gibi girişler var. Yani herhangi bir VESA aparatı direkt olarak takarsam HDMI ve güç bağlantısının üstüne denk geliyor.
Bunun için nasıl bir çözüm uygulamalıyım? Ben bu monitör kolunu almak istiyorum. Aklıma metal vida aralayıcı (spacer) mı deniyor, ondan takmak geldi. Sağlıklı olur mu bu şekilde? Şöyle 4-5 cm uzunluğunda 4 adet aralayıcı monitör ağırlığını taşır mı ki? İnternette bakıyorum, incecik bu aralayıcılar hep. Ne diye aramam lazım bilemedim. Veya uzun vida mı alsam direkt? Tavsiyelerinizi bekliyorum.