BirForumcuKişi

Üstün
Abim şu an veterinerlik okuyor, hayvanları seviyorum. Ağır biyoloji var, biliyorum; biyolojiyi ne çok severim ne de nefret ederim. İleride klinik açma gibi planı var, bundan veteriner olmak mantıklı geliyor ama EA'dan sayısala geçmek mantıklı mı bilemedim. İstiyorum ama bir tarafım da istemiyor gibi.

Abim şu an veterinerlik okuyor, hayvanları seviyorum. Ağır biyoloji var, biliyorum; biyolojiyi ne çok severim ne de nefret ederim. İleride klinik açma gibi planı var, bundan veteriner olmak mantıklı geliyor ama EA'dan sayısala geçmek mantıklı mı bilemedim. İstiyorum ama bir tarafım da istemiyor gibi.
Seviyosanız yapın. Daha konuşulacak bir şey yok. Parası bile iyi.

Seviyosanız yapın. Daha konuşulacak bir şey yok. Parası bile iyi.

Parası iyi hocam bir de sevgilisi veteriner mezunu sevgilsinin kardeşide vetenerlik okiyacak kana filan direncim var internete ameliyat videoları izliyorum bile ama gene de biraz pis iş gibi geliyor bir de bodrumda turistlerin fazla oldugu yerde de gene emin değilim.

Son düzenleme:
Kuzenim veteriner tam dediğin gibi kliniği var ( Ankarada ) kaç para kazanıyor bilmiyorum ama ortalamanın üstünde yaaşıyor yani

Parası iyi hocam bir de sevgili veteriner mezunu sevgilsinin kardeşide vetenerlik okacak kana filan direncim varinternete ameliyat vdeoları izliyorum bile ama gene de biraz pis iş gibi geliyor bir de bodrumda turşistlerin fazla oldug yerde de gene emin değilim.
Hocam dediğim gibi seviyo gibisiniz. Yapın gitsin hem vicdanınız rahatlar.

Ağzın iş yapar mı? Veterinerler bildiğim kadarıyla "hayvansever" etiketli hanım ablalardan çok çekiyorlar. Laf yetiştirebilecek misin bir durum olduğunda kendini savunmak adına?

Ağzın iş yapar mı? Veterinerler bildiğim kadarıyla "hayvansever" etiketli hanım ablalardan çok çekiyorlar. Laf yetiştirebilecek misin bir durum olduğunda kendini savunmak adına?

Öyle hocam arada abimin caslıtıgı kliniğe gidiyorum millet anlamasada bin bir şey soruyor ama kol gibi para var tabiri ricaresi ile ama ileride pişman olmaktan korkuyorum biraz.

Öyle hocam, arada abimin calıştığı kliniğe gidiyorum. Millet anlamasada bin bir şey soruyor. Kol gibi para var tabiri ricaresi ile ama ileride pişman olmaktan korkuyorum biraz.

Ne yaparsan yap pişman olacaksın. Hiçbir şey yapmazsan bu sefer yapmadığın için pişman olacaksın. Onun kaçışı yok. Bir iş öğrenip para kazanmaya bak. Okulsa okuluna bak. Olmak istediğin meslekler varsa o meslekten kişiler ile konuşup şartları öğren. Kafalar karışık oluyor bu dönemlerde, yaşadım biliyorum.

Ne yaparsan yap pişman olacaksın. Hiçbir şey yapmazsan bu sefer yapmadığın için pişman olacaksın. Onun kaçışı yok. Bir iş öğrenip para kazanmaya bak. Okulsa okuluna bak. Olmak istediğin meslekler varsa o meslekten kişiler ile konuşup şartları öğren. Kafalar karışık oluyor bu dönemlerde, yaşadım biliyorum.

Hocam, ne yapmak istediğimi bilmiyorum. Yapay zekânın ileride birçok mesleği bitireceği söyleniyor. İlk başta hukuk düşünüyordum ama abimin bir arkadaşı hukuk mezunu ve işsizlik çok fazla olduğunu söyledi. Ayrıca hukukta da yapay zekâ çalışmaları başlamış.
Sağlık sektörünün geleceği daha güvenli gibi görünüyor. Aslında piyasa iyi olsaydı telefon tamircisi olmak isterdim, fakat artık insanlar telefonculara pek güvenmiyor. Sosyal medyanın etkisiyle kurumsal firmalar iyi reklam yapıyor ve çoğu kişi cihazını Fppro gibi firmalara veriyor.
Bir de ek olarak bende ETS var, bu da karar vermemi zorlaştırıyor.

Sağlık bölümleri sevilerek ve istenilerek seçilecek bölümler, veterinerlik aralarındaki en hassas bölümlerden birisi. Yapay zekanın bitiremeyeceği ender bölümlerden birisi.