Sağlık bölümleri sevilerek ve istenilerek seçilecek bölümler, veterinerlik aralarındaki en hassas bölümlerden birisi. Yapay zekanın bitiremeyeceği ender bölümlerden birisi.

Öyle hocam kararsızım bir de EA çalıstım Full seneye sayısal hazılrancam AYT fen konularına bakamadım hiç çok sorun cıkarır mı?

Öyle hocam kararsızım bir de EA çalıstım Full seneye sayısal hazılrancam AYT fen konularına bakamadım hiç çok sorun cıkarır mı?
1 senede adam akıllı çalışan adam o AYT Fen konularını halleder de sayısaldaki rekabetin nerelere geldiği ortada, adam akıllı çalışamayacaksan sıkıntı SAY.

Güzel para kasılan yerlerden birisi. Veterinerliğin üstüne bir de petshop mağazasını açanlar da var ki of. Adam piyangoyu vuruyor. Tabii her şeye paradan da bakmamak lazım. Hayvanı ameliyat etmek, doğru tedaviyi uygulayabilmek gibi kesinliğin de olması lazım. Ne veterinerler var yaptığı tedavi sonucu ölüyorlar.

1 senede adamakıllı çalışan adam o AYT fen konularını halleder de sayısaldaki rekabetin nerelere geldiği ortada, adamakıllı çalışamayacaksan sıkıntı say.

Hocam TYT matım 20 net civarı bir de Türkçeyi halletim goemetriyi bitirip eyülüle kadar brans denemesi abanıyım diyorum seneye AYT imat ile TYT feni götüreyim diyorum ama bölümü isteyip istemediğme kararsızım.

İlk 100k girsem yetiyor hocam abimin üniverstesi en son 100k ile kaptmış.

Bende İstanbul Cerrahpaşa'da veterinerlik okumak istiyorum. Anladığım kadarıyla para kazandıran bir meslek olsa bile hayvanlara ciddi şekilde ilgin olmalı.

Abim klinikte çalısıyor ondan biliyorum bir de pis iş kaka filan temizliyorsunuz hep ilk başlarda cekiniyordum kokusundan filan ama insan alısıyor.

Hocam ne yapmak istediğimi bilmiyorum. Yapay zeka meslekleri bitirecek diyorlar. İlk basta hukuk diyordum ama abimin arkadası "hukuk mezunu işsiz fazla" dedi. Onunda yapay zeka calışmaları baslamıs. İleride bitmeyecek sektor sağlık. Yoksa piyasa iyi olsa telefon tamircisi olmak isterdim. Ama artık kimse haklı olarak telefonculara güvenmiyor. Sosyal medya sayesinde kurumsal firmalar iyi reklam yapıyor. Herkes cihazlarını FPPRO tarzı firmalara veriyor. Bir de ek olarak elimde ETS hastalıgı var.

İnanır mısın kaç yaşına geldim ben hâlâ bilmiyorum. Girdim bir işe çalışıyorum. Cebime para girmeye başladı yavaştan. Abinin arkadaşı doğru demiş bu arada. Yapay zeka hukuk kısmını asla bitiremez. O kısımda şüphen olmasın. Yardımcı olarak entegre edilir en fazla. Telefon tamiri kısmını pek tavsiye etmem. Hastalık için ise tavsiye değil ama yeterince paran olursa çözersin. Ben mesela yakın zamanda dişlere şeffaf plak yaptırmayı düşünüyorum. Aşırı bir hizasızlık yok, çok uzun sürmez muhtemelen tedavisi. Aile parasıyla kesinlikle yaptıramayacağım bir işti ama kendi param olduğu için sıkıntı yok.

İnanır mısın kaç yaşına geldim ben hâlâ bilmiyorum. Girdim bir işe çalışıyorum. Cebime para girmeye başladı yavaştan. Abinin arkadaşı doğru demiş bu arada. Yapay zeka hukuk kısmını asla bitiremez. O kısımda şüphen olmasın. Yardımcı olarak entegre edilir en fazla. Telefon tamiri kısmını pek tavsiye etmem. Hastalık için ise tavsiye değil ama yeterince paran olursa çözersin. Ben mesela yakın zamanda dişlere şeffaf plak yaptırmayı düşünüyorum. Aşırı bir hizasızlık yok, çok uzun sürmez muhtemelen tedavisi. Aile parasıyla kesinlikle yaptıramayacağım bir işti ama kendi param olduğu için sıkıntı yok.

Hukuk bitecek diyor hocam bir bakayım daha tam karar vermedim eylül'e kdar sadece mat kascam şte o zamana kadar iyice düşüncem bir de ETS el ve ayakların aşırı terliyor dirclor tarzı rollonlar var onlar geçici bir de az engeliyor botoks iğneden 20-30 iğne vuruyoalr ama 4 ay sonra gene aydını bir de ameliyat var onda da iki ihtima lvar ya terlememe el ayakta kesilecek bu sefer de sırtım durmadan terlciek geriye iyontoforez kalıyor.

Hukuku bitirebilecek tek şey niteliksizleşen okullar ve yozlaşmış adalet sistemi olabilir. Tabii bu durumda da Gazi/Ankara/Bilkent/İÜ gibi yerlerin hukuk bölümlerinin nitelikli mezunları el üstünde tutulur.