MehErtugrul

Üyecik

Bu iki monitör arasında kaldım, fiyat farkı gerçekten çok. Samsung g65b monitör almıştım fakat ölü pixel çıktı 3 tane, çok bariz göze batan. 3 hafta iadesiyle uğraştım. Bu yüzden Samsung'tan uzak durmayı ve Vatan'dan test ederek almayı tercih ederim. Fiyat farkı acayip fazla aralarındaki hangisini almalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vg27aqml1a alınır. İyi monitör. Samsunga 3 adet G65B iade etmiştim 3 4 ay önce hiç bir sorun yaşamamıştım. 3 hafta uğraşmak garip geldi. Ölü pikselden bahsedip iade etmek istediysen ugrasitemislardir muhtemelen. Ölü piksel çıkınca hiç bahsetmeden cayma hakkını kullanıp iade etmek en mantıklısı

yaklaşık 1 sene kadar tuf gmaing monitör kullandım, kullanıcı deneyimim olumlu yönde gerçi ben 1920.1080p 165hz bir cihaz kullandım ona rağmen beni hiç üzmedi. IPS panelin görüntü kalitesi güzeldi hiç ölü piksel çıkmadı. SRGB de iyi bir monitör renkler gerçekten iyi seviyede. benim için önemli olan bir faktör üzerinde 2.2 toplam 4w dahili hoparlör vardı. severek kullandım. sonra sistemi yükselttim ve sattım. Gönlün rahat olsun asus bu konuda güzel iş çıkarıyor. Aradaki fiyat farkı çok yüksek ama değer mi desen bence değmez. Bazı markalar çok daha pahalı oluyor ama inan bazen de mutsuz eder, Ben mesela hata yaptım lenevo dedim güzel dedim 2560.1444p 180hz monitör aldım asus daha daha ucuz iken bu pahalıydı ama hiç mutlu değilim. 0.5 ms dedikleri monitör 8 9 ms veriyor dahili hoparlör yok vs vs. ve işin en kötü yanı 2 aydır ilanda alıcı çıkmıyor. ben asus monitörümü 3 günde sattım mesela. Asus dan bazen vaz geçmemek lazım. Bence al kullan.

Eklemek istedim ben asus ile geçirdiğim süre içinde başıma olumsuz bir durum gelmediği için teknik servis ile işim olmadı bu yüzden de nasıldır bilmem. Ben öncesinde asus zenbook kullandım. yaklaşık 4 5 sene hala çalışıyor bir sıkıntısı da yok 8. nesil i5 işlemcili apu sistem çok iyi bir marka gerçek anlamda. o yüzden teknik servis olayını araştırmanı öneririm. saygılarımı sunarım. İyi hafta sonları herkese şimdiden.

Son düzenleme: