inters0

Uzman
Merhaba, bulunduğum ülkede (yurt dışındayım) güvenilir bir internet platformunda VGN Dragonfly F1 Pro indirime girmiş. 1200 TL gibi bir rakama denk geliyor. Uzun ömürlü, konforlu, mümkün olduğunca sessiz, kaliteli, kablosuz, kronik problemi olmayan ve uygun fiyatlı bir fare almak istiyorum. Nadiren oyun oynayan birisiyim, sadece oyun odaklı düşünmezseniz sevinirim. Tutuşum bazen palm bazen claw, çok değişken.

AliExpress'teki fiyatlar (orijinallikten emin değilim)

ATK A9 ~ 1150 TL

ATK A9+ ~ 1700 TL

VXE Dragonfly R1 SE ~ 250 TL

VXE Dragonfly R1 ~ 550 TL

@inters0, GM 8.0 switch'in geliştirilmiş versiyonunu kullanıyor. Elbette mekanik switchlerin çift tıklama yapma olasılığı optiklere göre yüksek olsa da kolay kolay bozulmayacak kaliteli bir switch kullanıyor. Diğer forumda her ürüne laf atıyorlar maalesef. GM 8.0 bir tık sesli bir switch, onun dışında isteklerinizi de karşılar.

@inters0, GM 8.0 switch'in geliştirilmiş versiyonunu kullanıyor. Elbette mekanik switchlerin çift tıklama yapma olasılığı optiklere göre yüksek olsa da kolay kolay bozulmayacak kaliteli bir switch kullanıyor. Diğer forumda her ürüne laf atıyorlar maalesef. GM 8.0 bir tık sesli bir switch, onun dışında isteklerinizi de karşılar.
Diğerleri nasıl sizce?

@23783
@michaelscofield
@SF26
@21312

Fikrinizi merak ediyorum.

@Ethem Efe
@fortunee
@E2936

Son düzenleme:
Merhaba, bulunduğum ülkede (yurt dışındayım) güvenilir bir internet platformunda VGN Dragonfly F1 Pro indirime girmiş. 1200 TL gibi bir rakama denk geliyor. uzun ömürlü, konforlu, mümkün olduğunca sessiz, kaliteli, kablosuz, kronik problemi olmayan ve uygun fiyatlı bir fare almak istiyorum. Nadiren oyun oynayan birisiyim, sadece oyun odaklı düşünmezseniz sevinirim. Tutuşum bazen palm bazen claw, çok değişken.

AliExpress'teki fiyatlar (orijinallikten emin değilim)

ATK A9 ~ 1150 TL

ATK A9+ ~ 1700 TL

Vxe Dragonfly R1 SE ~ 250 TL

Vxe Dragonfly R1 ~ 550 TL

Alınır gibi, üzeceğini sanmıyorum. A9 Plus da alınabilir.

@inters0,

Screenshot_2026-03-20-17-09-15-543_com.android.chrome.webp