ATK A9'da click problemi vardı, firmware ile çözdüler. Onun dışında kroniği olan, bildiğim kadarıyla yok. Ama "sessiz istiyorum" demişsin, ATK A9 Ultra Max 2.0 kullanmıştım. Bunlar mekanik anahtar kullanıyorlar. Optiğe göre biraz sert ve sesli oluyor. Bazen palm, bazen claw demişsin. Bazen palm, bazen claw için VXE R1 uygun olmaz. Tamamen claw için uygun. Palm'da elin çok rahatsız olur. Ben de senin gibi kullanıyorum ve VXE R1 denemiştim. Palm tutuş rahat değil. Claw için uygun. Ama skatezleri de rezalet bence. Çamur gibi oluyor. Bu mouse'lar illa alınacaksa bir skatez değişimi gerekli. Speed dot skates falan. Jade gibi. Aralarında performans açısından fark da hissetmezsin. Eline göre olanı alman daha uygun olacak.

Aralarında en rahatı A9. Çok oyun oynamadığın için skatez değişimi gereksiz olur ama sessiz değil, onu söyleyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bir fark yok mu?

ATK A9'da click problemi vardı, firmware ile çözdüler. Onun dışında kroniği olan, bildiğim kadarıyla yok. Ama "sessiz istiyorum" demişsin, ATK A9 Ultra Max 2.0 kullanmıştım. Bunlar mekanik anahtar kullanıyorlar. Optiğe göre biraz sert ve sesli oluyor. Bazen palm, bazen claw demişsin. Bazen palm, bazen claw için VXE R1 uygun olmaz. Tamamen claw için uygun. Palm'da elin çok rahatsız olur. Ben de senin gibi kullanıyorum ve VXE R1 denemiştim. Palm tutuş rahat değil. Claw için uygun. Ama skatezleri de rezalet bence. Çamur gibi oluyor. Bu mouse'lar illa alınacaksa bir skatez değişimi gerekli. Speed dot skates falan. Jade gibi. Aralarında performans açısından fark da hissetmezsin. Eline göre olanı alman daha uygun olacak.

Aralarında en rahatı A9. Çok oyun oynamadığın için skatez değişimi gereksiz olur ama sessiz değil, onu söyleyeyim.
Peki bu bütçelerde sessiz, isteklerime uygun, rahat, uygun fiyatlı bir fare var mı? Eğer yoksa hangi bütçelere çıkmam lazım, o bütçede hangi modeller var?

VGN Dragonfly F1 için ne dersiniz bu arada?

VGN Dragonfly F1 için ne dersiniz bu arada?

F1 şeklini beğeniyorum. Ama A9'dan küçük. Palm için uygun. Elin çok büyük değilse rahat hissedersin. Vxe R1 gibi agresif claw değil.

Fantech Helios 2 var. @inters0 optik Switch kullanıyor. Double Click yaşanması zor ve mekanik Switch'e göre daha sessiz. Yapı kalitesini de övüyorlar genelde.

Son düzenleme:
F1 şeklini beğeniyorum. Ama A9'dan küçük. Palm için uygun. Elin çok büyük değilse rahat hissedersin. Vxe R1 gibi agresif claw değil.

Fantech Helios 2 var. @inters0 optik Switch kullanıyor. Double Click yaşanması zor ve mekanik Switch'e göre daha sessiz. Yapı kalitesini de övüyorlar genelde.
Onu da inceleyeceğim, teşekkür ederim. A9+ ve Helios 2 arasındaki ses farkı fazla mı?

Onuda inceleyeceğim teşekkür ederim. A9+ ve Helios 2 arasındaki ses farkı fazla mı?

Helios 2 optik switch kullanıyor ama çok da sessiz değildir bence. Oyuncu mouse'ları genelde biraz sesli olurlar. SteelSeries Prime FPS kullanmıştım, o bayağı sessizdi. Kendi switch'lerini kullandıkları için sanırım.

Prime FPS de palm için uygun. Tek eksisi kablolu olması.

Helios 2 optik switch kullanıyor ama çok da sessiz değildir bence. Oyuncu mouse'ları genelde biraz sesli olurlar. SteelSeries Prime FPS kullanmıştım, o bayağı sessizdi. Kendi switch'lerini kullandıkları için sanırım.

Prime FPS de palm için uygun. Tek eksisi kablolu olması.
Örnek link paylaşmanız mümkün müydü? Bazen palm, bazen claw tutuyorum, rahat eder miyim? Rival 3'ü teşhirde denemiştim ama rahat hissedememiştim, elimden kayıyor gibi gelmişti.

Örnek link paylaşmanız mümkün müydü? Bazen palm bazen claw tutuyorum, dahat eder miyim? Rival 3'ü teşhirde denemiştim ama rahat hissedememiştim, elimden kayıyor gibi gelmişti.

Rival 3 claw için zaten palm için değil. Link bilmiyorum SteelSeries Prime FPS ismi yurt dışında belki ucuzdur. TR de çok stok yok gibi. Fiyatı artmış.

Attığın Prime doğru, Rival 3'ten farklı; sağ tarafı biraz daha palm için uygun. DeathAdder eskidi artık ama shape olarak yılların shape'i DeathAdder V3 Pro, V4 Pro şeklinde hâlen kullanılıyor. Palm için birebir rahat bir mouse. HyperX hakkında yorum yapamayacağım.
Peki Prime ve Prime+ farkı ne?