Victus 16 GTA VI çalıştırır mı?

Üstüne koymaya hazırım hocam. Benimki de 2024 model bu da. Yani üstüne ne kadar koyulur sizce? Ve gerçekçi olursak birisi neden Nitro 5 ile bendekini takaslamak ister?
HP Victus'lar su an para etmiyor. Bazilarinda kronik Hall Sensor adinda bir problem cikmis. O yuzden biraz ucuza gider.

Hocam benimki r1 serisi. r0'lar da oluyor diye biliyorum. Kimisi de daha r1'ler de ortaya çıkmadı daha diyor. Ama 14 ay oldu bir problem yok.
Istersen ilana koy. Fakat oyle satilmayabilir. Mahalle laptopcularina bilgisayarcilarina sorabilirsin. Ben oyle sattim mecburen elimdeki Casper'i. Cunku kimse almiyor.

Istersen ilana koy. Fakat oyle satilmayabilir. Mahalle laptopcularina bilgisayarcilarina sorabilirsin. Ben oyle sattim mecburen elimdeki Casper'i. Cunku kimse almiyor.
Doğru söylüyorsunuz ama bunun Casper kadar ölü olduğunu sanmıyorum. Benim Victus'un attığınız Nitro'dan iyi bir yönü var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…