EyDo
Becerikli
Bence alır. Rockstar GTA 4 dışında optimizaysonları iyi yapıyor ama bilemiyorum
Bence alır. Rockstar GTA 4 dışında optimizaysonları iyi yapıyor ama bilemiyorum
Hocam cidden çok pişmanım zamanında bunu almadığım için
Pisman olma. Bence ikinci el bir Xbox Series S al. Hem GTA 6'yi ilk oynayanlardan olursun.Hocam cidden çok pişmanım zamanında bunu almadığım için![]()
Hocam bendeki Victus ile bunun takası ikinci el bir şekilde olur mu yani bulunursa yoksa farazi midir?Victus yerine bunu al. Daha yuksek FPS alirsin. RAM'i yukselt ama servise verip.
Olmaz maalesef. Ustune koyman gerek.Hocam bendeki Victus ile bunun takası ikinci el bir şekilde olur mu yani bulunursa yoksa farazi midir?
Üstüne koymaya hazırım hocam. Benimki de 2024 model bu da. Yani üstüne ne kadar koyulur sizce? Ve gerçekçi olursak birisi neden Nitro 5 ile bendekini takaslamak ister?
HP Victus'lar su an para etmiyor. Bazilarinda kronik Hall Sensor adinda bir problem cikmis. O yuzden biraz ucuza gider.Üstüne koymaya hazırım hocam. Benimki de 2024 model bu da. Yani üstüne ne kadar koyulur sizce? Ve gerçekçi olursak birisi neden Nitro 5 ile bendekini takaslamak ister?
Hocam benimki r1 serisi. r0'lar da oluyor diye biliyorum. Kimisi de daha r1'ler de ortaya çıkmadı diyor. Ama 14 ay oldu bir problem yok.HP Victus'lar su an para etmiyor. Bazilarinda kronik Hall Sensor adinda bir problem cikmis. O yuzden biraz ucuza gider.
Istersen ilana koy. Fakat oyle satilmayabilir. Mahalle laptopcularina bilgisayarcilarina sorabilirsin. Ben oyle sattim mecburen elimdeki Casper'i. Cunku kimse almiyor.Hocam benimki r1 serisi. r0'lar da oluyor diye biliyorum. Kimisi de daha r1'ler de ortaya çıkmadı daha diyor. Ama 14 ay oldu bir problem yok.
Doğru söylüyorsunuz ama bunun Casper kadar ölü olduğunu sanmıyorum. Benim Victus'un attığınız Nitro'dan iyi bir yönü var mı?Istersen ilana koy. Fakat oyle satilmayabilir. Mahalle laptopcularina bilgisayarcilarina sorabilirsin. Ben oyle sattim mecburen elimdeki Casper'i. Cunku kimse almiyor.