memoli

Uzman
Arkadaşlar merhaba, Victus 16 laptopumda R23 testi yaptığımda işlemci önce çok iyi skorları alıp ilerleyen dakikalarda hızını düşürüp Throttle'a giriyor. Ancak sorun şu: Bu sürede ne voltaj ve watt ne de sıcaklık değeri yüksek değil. Yine de Throttle'a giriyor, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1727878459143.webp

Kirmiziyla isaretledigim kutucuga tiklarsan throttle sebebini gorebiliriz. R23 testini o kutucuk acikken tekrar baslat ve gozlemle.

R23 testinde throttle'a girmesi pek anormal değil illaki 100 dereceye kafa atıp çakılacak. Kaç puan alıyorsunuz o kasada zaten tam verim alamazsınız?

R23 testinde throttle'a girmesi pek anormal değil illaki 100 dereceye kafa atıp çakılacak. Kaç puan alıyorsunuz o kasada zaten tam verim alamazsınız?
Tam verim alamayacağı noktasına katılıyorum.
Yine de throttlea giriyor, yardımcı olursanız sevinirim.
Cihazınız model numarasıyla beraber YouTube üzerinden inceleme videolarına hiç baktınız mı ? Genelde inceleme videolarında Cinebench testlerine de yer veriyorlar. İ7-14700HX'in Victus 16'da throttle yemesi gayet normal bence. Önemli olan aynı model numaralı diğer cihazlarla paralel sonuçlar alıp almadığınız.

Aldığınız puanı atın anormal mi normal mi diyelim bu segment çoğu kasa R23'te throttle'a girer.
Multicore 16-17k civarı Single core 1700 civarında. Thorttlestoptq pl1 ve edp other yazısı çıkıyor. PL1 yazısı kırmızı

Tam verim alamayacağı noktasına katılıyorum.

Cihazınız model numarasıyla beraber YouTube üzerinden inceleme videolarına hiç baktınız mı ? Genelde inceleme videolarında Cinebench testlerine de yer veriyorlar. İ7-14700HX'in Victus 16'da throttle yemesi gayet normal bence. Önemli olan aynı model numaralı diğer cihazlarla paralel sonuçlar alıp almadığınız.
Model yeni çıktı sayılır internette aynısının sonuçlarını bulamadım. Test sonuçlarını da yukarda paylaştım hocam