Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Youtube videosunun ayarlarından sinematik ışıklandırma ayarını kapattım düzeldi.
Profil bozulmus olablir ya da donanim hizlandirmasi sorunlu olabilir. Edge → Ayarlar → Sistem ve Performans → “Donanım hızlandırmayı kullan (varsa)” acik mi? Aciksa kapatmak, kapaliysa acmak ise yarayabiliyor. Olmazsa Ayarlari sifirla deyip tarayiciyi fabrika ayarlarina cevirip denemek lazim. Ama hicbir hesaba login olmayin. senkronizasyondan once nasil gorelim. Sorun ortadan kalkarsa ve sonra senkronizasyonla donerse senkronizasyon verilerini silmek gerekebilir.
Donanım hızlandırmasını açık ve kapalı şekilde denedim fark etmedi. Ayrıca tarayıcıda çok hesabım var çıkış yapamam, Youtube hesabını değiştirip deneyebilirim.

@3613 hesap değiştirince yine aynı sorun oldu fakat bu sefer bir şey fark ettim, menüde veya videoyu izlerken kasıyor sadece, yorumlar kısmına indiğimde kasmıyor.
Ayrıca sinema moduna alınca veya shorts videolarında da kasmıyor.

Son düzenleme:
Edge'deki
Kod:
edge://flags/#enable-vp9-encode

ayarlarini disable edip donanim hizlandirmayi kapatip tekrar acmak ise yarayabilir. vp8 ve vp9 cpu kullanarak video oynatan codec'ler. Onlari kapatip donanim hizlandirmasini acmak gpu kullanan h264'u devreye sokmali. Yine olmazsa Edge'nin guncellemesini beklemek gerekecek. Cunku bende yollar bitti. 😺

Eklemeyi unutmusum. Biz bu degisiklikleri yaparken Edge'yi kapatip acmak gerekiyor. Arkada calis secenegi de kapali olmali, yoksa kapanip acilmis olmaz.

Son düzenleme: