xLeomessi

Becerikli
Merhaba, bilgisayarımda video izlediğim zaman YouTube'da özellikle videolar çok fazla bulanık ve kasıyor gibi gözüküyor.

G65B monitörüm var.

R7 9700X ve 5070 Ti sisteme sahibim. Problem ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Takılma değil de, 1-2 saniye video kasıyor ve sonra normale dönüyor. Bir iki kez oldu. Olduğu sırada indirme yapıyordum, ondan kaynaklı da olabilir. Kasma internet kaynaklıysa bile yine de bazı garip görüntü problemleri oluyor Chrome'da, Edge tamamen düzgün çalışıyor.

Takılma değil de, 1-2 saniye video kasıyor ve sonra normale dönüyor. Bir iki kez oldu. Olduğu sırada indirme yapıyordum, ondan kaynaklı da olabilir. Kasma internet kaynaklıysa bile yine de bazı garip görüntü problemleri oluyor Chrome'da, Edge tamamen düzgün çalışıyor.

Vallahi bilemedim genelde kablo kaynaklı oluyor görüntü bozulmaları. Kabloda değilse başka bir monitörle denemeni öneririm. Monitorde bir arza olabilir.

Vallahi bilemedim genelde kablo kaynaklı oluyor görüntü bozulmaları. Kabloda değilse başka bir monitörle denemeni öneririm. Monitorde bir arza olabilir.
Konu sahibi ben değilim. Bahsettiğim görüntü bozulmaları da arıza cinsinden değil, örneğin videonun iletletme çubuğuna fareyle gelince videonun titremesi falan ve Edge'de olmuyor. Monitörüm çok kaliteli zaten.

Sanırım nvidia kaynaklı. Benim gibi sorun yaşayan çok kişi var mış. Tarayıcı olarak brave kullanıyorum, değişip denemek lazım.