xLeomessi

Becerikli
Merhaba, bilgisayarımda video izlediğim zaman YouTube'da özellikle videolar çok fazla bulanık ve kasıyor gibi gözüküyor.

G65B monitörüm var.

R7 9700X ve 5070 Ti sisteme sahibim. Problem ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA problemi. Bende de YouTube'da bazen garip kasmalar oluyor. 5070 Ti kullanıyorum.

@xLeomessi Microsoft Edge ile deneyebilirsin, ben Edge kullanırken böylesi sorunlar yaşamıyorum, Chrome da oluyor arada bir. Edge daha stabil NVIDIA kartlarda.

Merhaba, bilgisayarımda video izlediğim zaman YouTube'da özellikle videolar çok fazla bulanık ve kasıyor gibi gözüküyor.

G65b monitörüm var.

R7 9700X ve 5070 Ti sisteme sahibim. Problem ne olabilir?

Öncelikle monitör ve ekran kartı DisplayPort destekli ise DisplayPort ile baglayın. Kabloları kontrol edin yuvaya tam oturmamış olabilir.
Bazı analartların kendi ekran kartı cipleri oluyor. Monitörü harici ekran kartına değil de anakarttaki ekran kartı soketine takmış olabilirsiniz onu kontrol ediniz.
Son olarak monitor önerilen çözönürlük ne ise örnegin 1080'i destekliyorsa görüntü ayarlarından 1080 önerilen çözünürlügü seçin ve monitörünüz kaç Hz destekliyorsa o Hz kullanın yani monitörünüz 144 Hz destekliyor ama siz 60 Hz kullanıyorsanız kasar diye düşünüyorum.