Detaylar
Kim cevapladı?cakiiiiiii3
Uzman
Dostum 5060 Ti var. Aynisi var hatta bende sanki titriyor gibi de oluyor. NVIDIA'dan kaynaklı muhtemelen.
Son düzenleyen: Moderatör:
farketmez1234
Uzman
Bende 4070 Super var, bahsettiğiniz gibi bir sorun yaşamıyorum. İkinizin kartı da 5000 serisi, acaba bununla mı alakalı?
Guilty Conscience
Üstün
Donanım hızlandırma varsa aç tarayıcından.
Atamyolundayız
Becerikli
RTX 5080 kullanıyorum, videolarda evet gariplik var ama ikinci monitörde oluyor. Diger ana monitörde olmuyor. İkinci kullandıgım 60Hz acaba ondan mı diye düşünmedim degil.
cakiiiiiii3
Uzman
Senlik sorun değil.
Dagster3532
Becerikli
Farklı kablo ve monitör deneyin. Monitör ayarları sebebiyle belki öyle görüyor olabilirsiniz.
Ateş Hekimoğlu
Yetkin
NVIDIA problemi. Bende de YouTube'da bazen garip kasmalar oluyor. 5070 Ti kullanıyorum.
@xLeomessi Microsoft Edge ile deneyebilirsin, ben Edge kullanırken böylesi sorunlar yaşamıyorum, Chrome da oluyor arada bir. Edge daha stabil NVIDIA kartlarda.
@xLeomessi Microsoft Edge ile deneyebilirsin, ben Edge kullanırken böylesi sorunlar yaşamıyorum, Chrome da oluyor arada bir. Edge daha stabil NVIDIA kartlarda.
Hui
Uzman
NVIDIA problemi. Bende de YouTube'da bazen garip kasmalar oluyor. 5070 Ti kullanıyorum.
Anlık takılma gibi?
bar107
Uzman
Merhaba, bilgisayarımda video izlediğim zaman YouTube'da özellikle videolar çok fazla bulanık ve kasıyor gibi gözüküyor.
G65b monitörüm var.
R7 9700X ve 5070 Ti sisteme sahibim. Problem ne olabilir?
Öncelikle monitör ve ekran kartı DisplayPort destekli ise DisplayPort ile baglayın. Kabloları kontrol edin yuvaya tam oturmamış olabilir.
Bazı analartların kendi ekran kartı cipleri oluyor. Monitörü harici ekran kartına değil de anakarttaki ekran kartı soketine takmış olabilirsiniz onu kontrol ediniz.
Son olarak monitor önerilen çözönürlük ne ise örnegin 1080'i destekliyorsa görüntü ayarlarından 1080 önerilen çözünürlügü seçin ve monitörünüz kaç Hz destekliyorsa o Hz kullanın yani monitörünüz 144 Hz destekliyor ama siz 60 Hz kullanıyorsanız kasar diye düşünüyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-