Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

2230

Uzman
Makaleler
21
Techolay'a sadece görsel ve GIF yükleyebiliyoruz ve video yükleyemiyoruz. Eğer getirilebiliyorsa video yükleme iyi olur. Örneğin bilgisayarla ilgili hata olduğunda, örneğin bilgisayar kapanıp açılıyor gibi, bunun videosunu farklı sitelere değil de direkt konuya yüklemek daha iyi olur.

Artı -5 Eksi
Techolay'a sadece görsel ve GIF yükleyebiliyoruz ve video yükleyemiyoruz. Eğer getirilebiliyorsa video yükleme iyi olur. Örneğin bilgisayarla ilgili hata olduğunda, örneğin bilgisayar kapanıp açılıyor gibi, bunun videosunu farklı sitelere değil de direkt konuya yüklemek daha iyi olur.
Eklenmeli. Artıladım. Ama foruma ağırlık yapar. O denge olursa neden olmasın.

YouTube ücretsizken mantıklı değil. Depolama açısından çok yüksek yer kaplar.

Sunucuya yük binmesine neden olur. Eğer @35gvm78 hocamin dediği gibi paylaşımlı hosting ise sıkıntı biraz.

Sunucuya yük binmesine neden olur? Eğer @35gvm78 hocamin dediği gibi paylaşımlı hosting ise sıkıntı biraz.

Ben demedim Recep Baltaş dedi.

Madalyonun öteki tarafına da bakmak lazım, zaten iyi-kötü sunucuyu ekstra yükle uğraştırmaya gerek yok. YouTube en kolay ve pratik çözüm şu anda.

Bunu sadece bu öneri için söylemiyorum, genel manada forumda tek taraflı düşünerek öneri açma modası var, ona ithafen.