KS KS Silco Yetkin Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 584 Çözümler 2 Beğeniler 436 6 Mart 2026 #11 8bankai dedi: Aynı sorunu bende yasadıgım ıcın emın olamıyorum hocam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartından geliyor da neden kasa değiştirdikten sonra gelmeye başladı onu anlamıyorum.
8bankai dedi: Aynı sorunu bende yasadıgım ıcın emın olamıyorum hocam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartından geliyor da neden kasa değiştirdikten sonra gelmeye başladı onu anlamıyorum.
8bankai Uzman Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 142 Çözümler 1 Beğeniler 45 7 Mart 2026 #12 Silco dedi: Ekran kartından geliyor da neden kasa değiştirdikten sonra gelmeye başladı onu anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir seye takılıyor olabılır veya temızlık vaktı gelmıstır.
Silco dedi: Ekran kartından geliyor da neden kasa değiştirdikten sonra gelmeye başladı onu anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir seye takılıyor olabılır veya temızlık vaktı gelmıstır.
KS KS Silco Yetkin Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 584 Çözümler 2 Beğeniler 436 8 Mart 2026 #13 8bankai dedi: Bir seye takılıyor olabılır veya temızlık vaktı gelmıstır. Genişletmek için tıkla... Kasa titrediği için böyle bir ses çıkıyor olabilir mi kart temiz çünkü. Bayram sonrası servise vermek kararı aldım ses %50 bile çıkıyor sorun kasadan mı karttan mı belli olur Son düzenleme: 8 Mart 2026
8bankai dedi: Bir seye takılıyor olabılır veya temızlık vaktı gelmıstır. Genişletmek için tıkla... Kasa titrediği için böyle bir ses çıkıyor olabilir mi kart temiz çünkü. Bayram sonrası servise vermek kararı aldım ses %50 bile çıkıyor sorun kasadan mı karttan mı belli olur
8bankai Uzman Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 142 Çözümler 1 Beğeniler 45 24 Mart 2026 #14 Silco dedi: Kasa titrediği için böyle bir ses çıkıyor olabilir mi kart temiz çünkü. Bayram sonrası servise vermek kararı aldım ses %50 bile çıkıyor sorun kasadan mı karttan mı belli olur Genişletmek için tıkla... Iyı yapmıssınız hocam en azından kesın bıse olur sımdıden hayırlısı olsun.
Silco dedi: Kasa titrediği için böyle bir ses çıkıyor olabilir mi kart temiz çünkü. Bayram sonrası servise vermek kararı aldım ses %50 bile çıkıyor sorun kasadan mı karttan mı belli olur Genişletmek için tıkla... Iyı yapmıssınız hocam en azından kesın bıse olur sımdıden hayırlısı olsun.
KS KS Silco Yetkin Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 584 Çözümler 2 Beğeniler 436 25 Mart 2026 #15 8bankai dedi: Iyı yapmıssınız hocam en azından kesın bıse olur sımdıden hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Kasayı yan çevirince ses gelmiyor
8bankai dedi: Iyı yapmıssınız hocam en azından kesın bıse olur sımdıden hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Kasayı yan çevirince ses gelmiyor