NeonCircuit

Uzman
Merhaba,

YouTube kanalımdaki videolarımı yayınladıktan hemen sonra nerelerde paylaşabilirim videoları mı? Klasik sosyal medya uygulamaları dışında, mesela Reddit'te paylaşabilir miyim?

Klasik sosyal medya uygulamaları dışında, mesela Reddit'te paylaşabilir miyim?
Kendi tecrübeme göre yazıyorum. Reddit hiç iyi fikir değil. Youtube Shorts'da pek iyi fikir değil. İlgi çekici içerikler üretiyorsan doğru etiketler kullanarak Instagram Reels paylaşman en iyi fikir. Bundan emin olabilirsin.

Evet ama, YouTube'ta paylaştığım videolarımın izlenmesi için, o videoya izleyici çağırmam için hangi platformları kullanmam gerektiğini sordum.
Instagram'da Reels atarken Youtube kanalınızın bağlantısını da video içerisine işleyerek paylaşabilirsiniz. Ben bu şekilde yaptım. Maalesef Reddit ve Shorts, Instagram Reels kadar işe yaramadı.

Instagram'da Reels atarken Youtube kanalınızın bağlantısını da video içerisine işleyerek paylaşabilirsiniz. Ben bu şekilde yaptım. Maalesef Reddit ve Shorts, Instagram Reels kadar işe yaramadı.
Teşekkürler. Evet, kanalım için bir Instagram sayfası açtım. Oradan da paylaşım yapıyorum. Peki bu videoya işlemek tam olarak nasıl oluyor? Business Suite içinde düzenleyebilir miyim?

Teşekkürler. Evet, kanalım için bir Instagram sayfası açtım. Oradan da paylaşım yapıyorum. Peki bu videoya işlemek tam olarak nasıl oluyor? Business Suite içinde düzenleyebilir miyim?
Video içerisine yazıyla yazıyorum. Ardından Reels'i attığım gün onu Story olarak da ekleyip bağlantı yerleştiriyorum. Story süresi dolsa da "@" işareti ile başlayan kanal linkini yazıp Youtube'a gelen oluyor.