Yeni bir müzik grubu kurduk ve beraber çaldığımız şarkıları tiktoka yüklüyoruz. İlk videom 500 izlendi yavaş yavaş 180 oldu. (her gün bir video atıyorum.) Saat 6'da yeni bir video yükledim, saat 8 oldu hala daha 1 izlenme bile yok. Neler yapmamı önerirsiniz?

Yaptıklarım:
Videoların kalitesi iyi S23 ile çekiyoruz.
Konuyla alakalı etiketler atıyorum.
Videoya açıklama ekliyorum.
Videolar özgünler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Müzik konusunda biraz zor süreç. Aynı şekil müzik ile uğraşan bir müşterim oldu. Her şeyi yaptık ancak ne Shorts ne de TikTok’ta fazla izlenme alabildi.

Farklı bir çalışma yaptık, arkadaşa stüdyo kurduk ve canlı yayın açmasını sağladık. Bu şekilde bir kitleye sahip oldu.

Kitle sonrası izlenme olunca keşfet'e de düştü ve izlenmeler arttı.

Son düzenleyen: Moderatör:
plazma_grup

Müzik konusunda biraz zor süreç. Aynı şekil müzik ile uğraşan bir müşterim oldu. Her şeyi yaptık ancak ne Shorts ne de TikTok’ta fazla izlenme alabildi.

Farklı bir çalışma yaptık, arkadaşa stüdyo kurduk ve canlı yayın açmasını sağladık. Bu şekilde bir kitleye sahip oldu.

Kitle sonrası izlenme olunca keşfet'e de düştü ve izlenmeler arttı.
Yani hocam içerik özgün, etiketler belli hatta bir videoda artık önüme gelen etiketi attım yine bir şey değişmedi.

Plazma_grup.

Yani hocam içerik özgün, etiketler belli hatta bir videoda artık önüme gelen etiketi attım yine bir şey değişmedi.

Hocam videoların izlenmeme sebebi büyük ihtimalle uzun olması, TikTok'a müziğin tutacağını düşündüğünüz yerleri kesin ve öyle atın. Profilinize de YouTube kanalınızın linkini koyun ve uzun hallerini oraya yükleyin.

Hocam videoların izlenmeme sebebi büyük ihtimalle uzun olması, TikTok'a müziğin tutacağını düşündüğünüz yerleri kesin ve öyle atın. Profilinize de YouTube kanalınızın linkini koyun ve uzun hallerini oraya yükleyin.
Yani hocam videoları daha ne kadar kısaltabilirim? Neyse öneriniz için teşekkürler bir şekilde deneyeceğim.