Ürünün değerini bayağı düşürüyor, ben ölü pikselli monitör asla almam mesela. Ve çoğalabiliyorlar.

Amazona sordum Amazon'da stok kalmamış sadece iade seçeneği sunuyorlar satıcıya yazdım değişim yapabilir miyiz diye cevap sanırım pazartesiye kaldı hafta sonu kapalıymış. iade etsem ne alacağım yerine bilmiyorum

Her renkte gözüküyor şu an bu şekilde.

Dosya Ekleri

• 20241026_114245.webp
    20241026_114245.webp
    2 MB · Görüntüleme: 72
  • 20241026_114254.webp
    20241026_114254.webp
    681,6 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Bu kullanicinin istegine bagli tamamen. 21.5 inç, FHD, VA panel bir monitör kime fazlasıyla yeterli acaba?
Her sisteme farklı monitör gider. 2000 TL'ye 100 hz monitör alan kişinin sistemi aşağı yukarı bellidir. Kimse gidip çok pahalı bir sisteme almaz bunu. Ancak giriş seviyesi bir kasaya yeter hikayeli oyunlarda.

Her sisteme farklı monitör gider. 2000 TL'ye 100 hz monitör alan kişinin sistemi aşağı yukarı bellidir. Kimse gidip çok pahalı bir sisteme almaz bunu. Ancak giriş seviyesi bir kasaya yeter hikayeli oyunlarda.
Ben bunu sorunca belirtiyorsunuz buna yanıyorum işte. Ilk basta dumduz fazlasiyla yeter demeseniz sorun yok.

Degisim yapmalari kesin degilse iade isteyin bence. Ayni fiyat mi ki şu an?

400 TL'lik bir fark var hocam mh doa belgesi için diyor ama ViewSonic sitesinde 3 ölü piksel ve sonrası değişime girer diyor anlamadım.

Ürüne iade başlattım bu fiyat civarlarına ne önerirsiniz?

Son düzenleme: