Ürünün değerini bayağı düşürüyor, ben ölü pikselli monitör asla almam mesela. Ve çoğalabiliyorlar.Bir tek yeşilde gözüküyor hocam uğraşmaya değer mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Hasan Enes
Başarılı
Ürünün değerini bayağı düşürüyor, ben ölü pikselli monitör asla almam mesela. Ve çoğalabiliyorlar.
Amazona sordum Amazon'da stok kalmamış sadece iade seçeneği sunuyorlar satıcıya yazdım değişim yapabilir miyiz diye cevap sanırım pazartesiye kaldı hafta sonu kapalıymış. iade etsem ne alacağım yerine bilmiyorum
Her renkte gözüküyor şu an bu şekilde.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Her sisteme farklı monitör gider. 2000 TL'ye 100 hz monitör alan kişinin sistemi aşağı yukarı bellidir. Kimse gidip çok pahalı bir sisteme almaz bunu. Ancak giriş seviyesi bir kasaya yeter hikayeli oyunlarda.Bu kullanicinin istegine bagli tamamen. 21.5 inç, FHD, VA panel bir monitör kime fazlasıyla yeterli acaba?
pawEn
Üstün
Ben bunu sorunca belirtiyorsunuz buna yanıyorum işte. Ilk basta dumduz fazlasiyla yeter demeseniz sorun yok.Her sisteme farklı monitör gider. 2000 TL'ye 100 hz monitör alan kişinin sistemi aşağı yukarı bellidir. Kimse gidip çok pahalı bir sisteme almaz bunu. Ancak giriş seviyesi bir kasaya yeter hikayeli oyunlarda.
Hasan Enes
Başarılı
pawEn
Üstün
Degisim yapmalari kesin degilse iade isteyin bence. Ayni fiyat mi ki şu an?
Hasan Enes
Başarılı
Degisim yapmalari kesin degilse iade isteyin bence. Ayni fiyat mi ki şu an?
400 TL'lik bir fark var hocam mh doa belgesi için diyor ama ViewSonic sitesinde 3 ölü piksel ve sonrası değişime girer diyor anlamadım.
Ürüne iade başlattım bu fiyat civarlarına ne önerirsiniz?
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra