Bütçe
3000

gwesjrmss

Başarılı
Yer
Edirne
Merhaba. Genelde arabaların ve hayvanların fotoğraflarını çekmek için ikinci el uygun fiyata eski telefon arıyorum. iPhone 5S/SE ya da Xperia telefonlar aklıma geliyor. Sizce hangi modeller işimi görür?

Vintage tarzı fotoğraftan tam olarak kastınız nedir? Ayrıca telefon alacağınıza Photoshop'tan yaparsınız hocam.
Photoshop mantıklı olabilir ama uğraşmadan doğal biçimde çekip paylaşmayı istiyorum. Kastetmek istediğim şu, hani bazı fotoğraflar olur böyle detaydan yoksun, kumlu ama güzel gözükür o biçimde.

Photoshop mantıklı olabilir ama uğraşmadan doğal biçimde çekip paylaşmayı istiyorum. Kastetmek istediğim şu, hani bazı fotoğraflar olur böyle detaydan yoksun, kumlu ama güzel gözükür o biçimde.

Hocam telefon değil de vintage kameralar oluyor, geçen görmüştüm Instagram'da.

Şöyle bir şeydi sanırım. Araştırıp bunlardan alın bence.

Hocam telefon değil de vintage kameralar oluyor, geçen görmüştüm Instagram'da.

Şöyle bir şeydi sanırım. Araştırıp bunlardan alın bence.
Telefon olursa daha iyi olur ya. Şu an ki telefonumun durumu da muamma her an gidebilir en azından yedek olur.
Hocam zamanında kullanmıştım çok iyiydi tavsiye ederim lensleri de leicanın
Huawei p9
P9 Lite kullanmıştım P9'a da bir bakayım.
iPhone 5 veya Xperia üst seviye kalır bence. Samsung Corby falan bulabilirsen bak.
Çok eski kalmaz mı?

Kamerali cok eski bir tuslu telefon almadiginiz surece asiri kumlu ve pek de ideal ''vintage'' bir gorunum elde edemezsiniz. Size gereken sey, eski bir Canon Powershot veya Sony Cybershot. Daha da ucuz ve mantikli bir alternatif olarak Photoshop ogrenmeye de baslayabilirsiniz.

Sirf ''vintagecore'' fotograf cekip Pinterest'e falan atacagim diye antik cihazlara bir ton para akitmayin.