Hocam bu kullanıcı tarafından yapılmış playlist bunu görmemiştim

Bu arada 4:3 orijinal formatında izle mutlaka. Linkini attığım yerden yani. 16:9 olan yandan uzatılmış leş formattan izlemeni önermem. Sinegraf'ın 4:3 formatında orijinal haliyle tüm bölümlerini bulup arşiv için indirmiştim yıllar önce. O zaman youtube'da da yoktu sonradan yüklendi. Paylaşma imkanım olsa atardım oradan keyifle izlerdin 😀

Arama kısmına KV şeklinde yaz hepsi çıkıyor. Biz zamanında 360p izledik sonra 720HD çıktı şimdi 1080p leri var yani şanslısınız ama zaten 55'ten sonra dizinin kilit adamı ölünce seyir zevki 4-5 bölüm sonra düşmeye başlıyor aynısı Pusu için de geçerli başlar efsane gittikçe 196'dan sonra mesela seyir zevki düşüyor. Halo operasyonu falan o kısımlar baya iyiydi.

Pusu izlemeye başladığında KV her ne kadar kalite anlamında senaryosu güzel olsa da çok dar ve ufak konuların işlendiğini, asıl büyük devlet olaylarını yeni görmeye başladığını anlıyorsun. Bazı devletsel terimlere daha çok vakıf oluyorsun ve en önemlisi KV de anlayamadığın/eksik anladığın karakterleri daha iyi tanıyorsun Pusu'yu izledikçe.

Kurtlar Vadisi bölümlerini KV 1, KV 55, KV 65 şeklinde Pusu bölümlerini de KVP 1, KVP 161, KVP 232 şeklinde aratacaksın.

Bunun sebebi 55. bölümden sonra dizinin şirket değiştirmesi. 55. bölüme kadar olan bölümlerin telifi Sinegraf'a aitken, 55. bölüm sonrası Pana Film adlı şirkete ait.

Bildiğim kadarıyla böyle.
Osman Sınav diziden çekiliyor şirket falan hikaye Osman Sınav farkı yüzünden kalite düşüşü her saniye hissediliyor ama Pana Film'de kötü değil kendini geliştirip Pusu'da çok iyi işler yapıyorlar.

Sana şöyle anlatayım;

Dizinin ilk 55 bölümü SineGraf'ın bünyesindeydi. Yani dizinin ilk 2 sezonunu Osman Sınav yönetiyordu. Fakat 3.sezon, yani 56.bölümden itibaren, dizinin yayın hakları Pana Film'e geçti ve o bölümler de "Kurtlar Vadisi Pusu" kanalında mevcut.