Geraltın kılıcı 49 Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.614 Çözümler 19 Beğeniler 3.786 Yer Cintra 4 Şubat 2025 #1 "DVD or CD..." yazan bir yazı çıkıp beni bu ekrana atıyor. Windows 11'de farklı bir ekrana atıyor ve kuruluma geçemiyorum.
"DVD or CD..." yazan bir yazı çıkıp beni bu ekrana atıyor. Windows 11'de farklı bir ekrana atıyor ve kuruluma geçemiyorum.
Growss Üstün Sadakat Rozeti Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 1.164 Çözümler 29 Beğeniler 719 Yer İstanbul 4 Şubat 2025 #2 EFI Shell ekranında komut satırına sırayla şu komutları gir lütfen her komutu yazdıktan sonra space bas: fs0: cd efi cd boot bootx64 Artı 0 Eksi
EFI Shell ekranında komut satırına sırayla şu komutları gir lütfen her komutu yazdıktan sonra space bas: fs0: cd efi cd boot bootx64
KS KS Geraltın kılıcı 49 Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.614 Çözümler 19 Beğeniler 3.786 Yer Cintra 4 Şubat 2025 #3 Growss dedi: EFI Shell ekranında komut satırına sırayla şu komutları gir lütfen her komutu yazdıktan sonra space bas: FS0: CD EFI CD boot Bootx64 Genişletmek için tıkla... Hocam oldu ancak bu sefer ekran geldiği an atıyor. EK: Sıfırladım ve aynı ekran geldi ancak klavye Türkçe değil. Windows'ta Türkçe klavyeyi nasıl yükleyeceğim? Ek: Herşeyi virtio olarak seçtim ve Ram için olan bir ayarı aktif ettim. Şu anda aktif olarak arkada çalışıyor. Son düzenleme: 4 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Growss dedi: EFI Shell ekranında komut satırına sırayla şu komutları gir lütfen her komutu yazdıktan sonra space bas: FS0: CD EFI CD boot Bootx64 Genişletmek için tıkla... Hocam oldu ancak bu sefer ekran geldiği an atıyor. EK: Sıfırladım ve aynı ekran geldi ancak klavye Türkçe değil. Windows'ta Türkçe klavyeyi nasıl yükleyeceğim? Ek: Herşeyi virtio olarak seçtim ve Ram için olan bir ayarı aktif ettim. Şu anda aktif olarak arkada çalışıyor.