Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.101 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.890 12 Kasım 2024 #1 Virüs testi yapmak istiyorum ama maalesef bilgisayarımı da yavaşlatıyor. Daha önceden böyle bir şey yoktu. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2024
Virüs testi yapmak istiyorum ama maalesef bilgisayarımı da yavaşlatıyor. Daha önceden böyle bir şey yoktu. Ne yapabilirim?
Çözüm SadeceZinzap 12 Kasım 2024 Yeni sürümü mü kullanıyorsunuz? Eğer evetse, eski bir sürümünü deneyin. Download_Old_Builds – Oracle VirtualBox
Yeni sürümü mü kullanıyorsunuz? Eğer evetse, eski bir sürümünü deneyin. Download_Old_Builds – Oracle VirtualBox
SadeceZinzap Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 725 Çözümler 10 Beğeniler 740 Yer Kuzey Kore, Pyongyang 12 Kasım 2024 #11 Wartz dedi: Hocam şimdi 2020 versiyonunu indirdim. Oturum açma başarısız diyor. Sanallaştırma özelliğide açık. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar geriye gitmeseydiniz 7.0 falan indirin. Artı 0 Eksi
Wartz dedi: Hocam şimdi 2020 versiyonunu indirdim. Oturum açma başarısız diyor. Sanallaştırma özelliğide açık. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar geriye gitmeseydiniz 7.0 falan indirin.
KS KS Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.101 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.890 12 Kasım 2024 #12 SadeceZinzap dedi: Hocam o kadar geriye gitmeseydiniz 7.0 falan indirin. Genişletmek için tıkla... O kafanızı getirin hocam. Sizi öpmeye geliyorum. Sorunum çözüldü. Artı 0 Eksi
SadeceZinzap dedi: Hocam o kadar geriye gitmeseydiniz 7.0 falan indirin. Genişletmek için tıkla... O kafanızı getirin hocam. Sizi öpmeye geliyorum. Sorunum çözüldü.
SadeceZinzap Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 725 Çözümler 10 Beğeniler 740 Yer Kuzey Kore, Pyongyang 12 Kasım 2024 #13 Wartz dedi: O kafanızı getirin hocam. Sizi öpmeye geliyorum. Sorunum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
Wartz dedi: O kafanızı getirin hocam. Sizi öpmeye geliyorum. Sorunum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.