Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Wartz

Başarılı
Makaleler
5
Virüs testi yapmak istiyorum ama maalesef bilgisayarımı da yavaşlatıyor. Daha önceden böyle bir şey yoktu. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs testi yapmak istiyorum ama maalesef bilgisayarımı da yavaşlatıyor. Daha önceden böyle bir şey yoktu. Ne yapabilirim?

Sisteminizde sanallaştırma kapalı olabilir. Ben BIOS resetten sonra açmayı unuttuğum için sanal makineyi can çekişe çekişe kullanıyordum. Bir de sanal makineye ne kadar sistem veriyorsunuz?

Sisteminiz nedir? Sanallaştırma açık mı?
Sanallaştırma açık diye hatırlıyorum.

Sisteminizde sanallaştırma kapalı olabilir. Ben BIOS resetten sonra açmayı unuttuğum için sanal makineyi can çekişe çekişe kullanıyordum. Bir de sanal makineye ne kadar sistem veriyorsunuz?
Yani biraz yüksek veriyorum. Ama düşürdüğüm zamanda yavaşlatıyor.

Sisteminiz nedir? Sanallaştırma açık mı?
Gtx 1660s ekran kartı kullanıyorum.

Yeni sürümü mü kullanıyorsunuz? Eğer evetse, eski bir sürümünü deneyin. Download_Old_Builds – Oracle VirtualBox
Yeni sürümünde bilgisayar mı yavaşlatıyor artık?

Ben sisteminizi sordum siz bana sadece GPU söylediniz ki söylediğiniz parçanın sanal makineyle gram ilgisi olmaması da cabası.
Pardon hocam. Gtx 1660s ryzen 5 2600x ddr4 16 gb gigabyte b450m s2h.

Bilmiyorum çünkü eski sürümünü kullanıyorum bende bir sorun olmuyor.
Hocam şimdi 2020 versiyonunu indirdim. Oturum açma başarısız diyor. Sanallaştırma özelliğide açık.

Son düzenleme: