Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Yeni sürümü mü kullanıyorsunuz? Eğer evetse, eski bir sürümünü deneyin. Download_Old_Builds – Oracle VirtualBox
SadeceZinzap
Uzman
Yeni sürümü mü kullanıyorsunuz? Eğer evetse, eski bir sürümünü deneyin. Download_Old_Builds – Oracle VirtualBox
Ateş Hekimoğlu
Yetkin
Sisteminiz nedir? Sanallaştırma açık mı?
Koneko Toujou
Üstün
Virüs testi yapmak istiyorum ama maalesef bilgisayarımı da yavaşlatıyor. Daha önceden böyle bir şey yoktu. Ne yapabilirim?
Sisteminizde sanallaştırma kapalı olabilir. Ben BIOS resetten sonra açmayı unuttuğum için sanal makineyi can çekişe çekişe kullanıyordum. Bir de sanal makineye ne kadar sistem veriyorsunuz?
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Sanallaştırma açık diye hatırlıyorum.
Yani biraz yüksek veriyorum. Ama düşürdüğüm zamanda yavaşlatıyor.Sisteminizde sanallaştırma kapalı olabilir. Ben BIOS resetten sonra açmayı unuttuğum için sanal makineyi can çekişe çekişe kullanıyordum. Bir de sanal makineye ne kadar sistem veriyorsunuz?
Gtx 1660s ekran kartı kullanıyorum.
Yeni sürümünde bilgisayar mı yavaşlatıyor artık?Yeni sürümü mü kullanıyorsunuz? Eğer evetse, eski bir sürümünü deneyin. Download_Old_Builds – Oracle VirtualBox
Koneko Toujou
Üstün
Sanallaştırma açık diye hatırlıyorum.
Yani biraz yüksek veriyorum. Ama düşürdüğüm zamanda yavaşlatıyor.
GTX 1660S ekran kartı kullanıyorum.
Yeni sürümünde bilgisayar mı yavaşlatıyor artık?
VMware ile dener misin?
SadeceZinzap
Uzman
Bilmiyorum çünkü eski sürümünü kullanıyorum bende bir sorun olmuyor.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Nasıl indireceğimi bilmiyorum.
Deniyecem.Bilmiyorum çünkü eski sürümünü kullanıyorum bende bir sorun olmuyor.
Ateş Hekimoğlu
Yetkin
Ben sisteminizi sordum siz bana sadece GPU söylediniz ki söylediğiniz parçanın sanal makineyle gram ilgisi olmaması da cabası.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Pardon hocam. Gtx 1660s ryzen 5 2600x ddr4 16 gb gigabyte b450m s2h.Ben sisteminizi sordum siz bana sadece GPU söylediniz ki söylediğiniz parçanın sanal makineyle gram ilgisi olmaması da cabası.
Hocam şimdi 2020 versiyonunu indirdim. Oturum açma başarısız diyor. Sanallaştırma özelliğide açık.Bilmiyorum çünkü eski sürümünü kullanıyorum bende bir sorun olmuyor.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-