Virüs programı FPS düşüşüne neden olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 315
  • Etiketler Etiketler
    fps neden
Çok sık crackli oyun indiririm.

Değişen bir şey olmuyor ki; yıllarını crackli oyuna veren biri olarak öyle de zarar gelecek böyle de.
Crack yerine artık satın almaya geçtim ben.

Oyun modu açıksa zaten oyuna girdiğiniz zaman tüm görevlerini erteliyor Kaspersky. FPS'i düşürüyor olamaz. Ek olarak @truth, Windows Defender Kaspersky'den daha fazla kaynak kullanıyor telemetrileri ile beraber.

"Zaten Windows'un kendi virüs programı var, çok dikkatli olursan ek bir virüs programına gerek yok malware haricinde" demek istemiştim.

@truth, onu diyorum ben de. Harici bir antivirüs programı indirince Windows Defender devre dışı kalıyor. Artık kaynak kullanmıyor ve Kaspersky, Defender'dan daha az yoruyor sistemi.

Kaspersky'nin hangi sürümü için söylüyorsun bunu? (merak ettiğim için soruyorum, belki de indirebilirim)

@truth, sürümden kastın paket ise; fark etmez. Free, Standard, Plus, Premium. Hepsi aynı motoru kullanıyor. O eski sürümlerin devri bitti artık. Internet Security, Total Security falan kalmadı.

Hangisi?

@truth, ücretsizin özelliklerine ek olarak keylogger koruması, güvenlik duvarı, yetkisiz erişim önleme gibi özellikler barındırıyor. İsterseniz deneyebilirsiniz. Ben şu anda Standard paketini kullanıyorum. Tabii benim satın aldığım zamanlarda fiyatı ucuzdu. 1 yıllığı 100 TL gibi bir fiyatı vardı. Şimdi biraz zamlanmış.

Eğer bilinçli ve dikkatli bir kullanıcı iseniz Free de işinizi görecektir diye düşünüyorum. Defender'dan daha iyi koruma sağlıyor her türlü.

Bir bakayım dostum. Oyun içerisinde nasıl bir performansa etkisi olacak, eğer dediğin kadar varsa Kaspersky kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…