- Makaleler
- 5
Oyun modu açıksa zaten oyuna girdiğiniz zaman tüm görevlerini erteliyor Kaspersky. FPS'i düşürüyor olamaz. Ek olarak @truth, Windows Defender Kaspersky'den daha fazla kaynak kullanıyor telemetrileri ile beraber.
@truth, onu diyorum ben de. Harici bir antivirüs programı indirince Windows Defender devre dışı kalıyor. Artık kaynak kullanmıyor ve Kaspersky, Defender'dan daha az yoruyor sistemi.
@truth, sürümden kastın paket ise; fark etmez. Free, Standard, Plus, Premium. Hepsi aynı motoru kullanıyor. O eski sürümlerin devri bitti artık. Internet Security, Total Security falan kalmadı.
Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky
Kaspersky ücretsiz antivirüsünü indirin! Hayatınızı daha iyi ve daha güvenli hale getirmek için tasarlanmış akıllı güvenlik özelliklerini içerir. PC, Mac, iPhone, iPad ve Android cihazlarla uyumludur.www.kaspersky.com.tr
@truth, ücretsiz paketi kullanmak istiyorsan "Windows için temel antivirüs koruması" yazan Kaspersky Free paketini indireceksin.
@truth, ücretsizin özelliklerine ek olarak keylogger koruması, güvenlik duvarı, yetkisiz erişim önleme gibi özellikler barındırıyor. İsterseniz deneyebilirsiniz. Ben şu anda Standard paketini kullanıyorum. Tabii benim satın aldığım zamanlarda fiyatı ucuzdu. 1 yıllığı 100 TL gibi bir fiyatı vardı. Şimdi biraz zamlanmış.