Detaylar
Kim cevapladı?Eskiden derlerdi ki; Norton kastırıyor bilgisayarı. Siz hangisini kullanıyorsunuz?YouTube'daki gaming testlerine göre daha düşük FPS alıyorum. Acaba virüs programının mı etkisi var? Arka planda çalışıyor çünkü.
- Makaleler
- 14
Eğer tarama yapıyor ise arka planda kaynak kullanır. Bu da performansa etki eder. Antivirüs programınızın gerçek zamanlı korumasını geçici olarak devre dışı bırakıp FPS değerlerini tekrar gözden geçirin.
Winner
Üstün
Kaspersky.Eskiden derlerdi ki; Norton kastırıyor bilgisayarı. Siz hangisini kullanıyorsunuz?
Winner
Üstün
Çok sık crackli oyun indiririm.Neden virüs programı kullanıyorsunuz ki Windows Defender dururken?
Sadece çok dikkatli olursanız virüs programına bile gerek yok.
Winner
Üstün
Oyun modu açık hocam. Hem virüs programında açık hem de PC'nin ayarlarında.Antivirüsler eskisi gibi değil sistem üzerine çok az etkisi vardır üstelik sistemler de gelişti. 2gb ramli pc de oyun oynamıyorsan etkisi yok denecek kadar az. Üstelik oyun modu var açık mı kontrol edin.
Kaspersky sağ tık yap duraklat de aradaki farkı gör. Etkisi olacağını sanmıyorum dediğim gibi.Oyun modu açık hocam. Hem virüs programında açık hem de PC'nin ayarlarında.
Winner
Üstün
Aynı neredeyse hatta yer yer FPS daha çok düştü.Kaspersky sağ tık yap duraklat de aradaki farkı gör. Etkisi olacağını sanmıyorum dediğim gibi.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-