Ahmet Kerem Yücel Başarılı Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 17 Beğeniler 18 Yer Bursa 5 Şubat 2026 #1 Bu virüs mü? Yoksa false positive mi? Link
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.127 Çözümler 8 Beğeniler 468 5 Şubat 2026 #11 Ahmet Kerem Yücel dedi: Hocam gönderebilirseniz çok memnun olurum. Nereden indireceğim? Genişletmek için tıkla... Orijinal siteyi r/piracy veya r/freemedıaheckyeah megathreadında bulabilirsin. Artı 0 Eksi
Ahmet Kerem Yücel dedi: Hocam gönderebilirseniz çok memnun olurum. Nereden indireceğim? Genişletmek için tıkla... Orijinal siteyi r/piracy veya r/freemedıaheckyeah megathreadında bulabilirsin.
KS KS Ahmet Kerem Yücel Başarılı Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 17 Beğeniler 18 Yer Bursa 6 Şubat 2026 #12 DogancanYr dedi: Orijinal siteyi r/piracy veya r/freemedıaheckyeah megathreadında bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bir Telegram kanalı buldum da orijinal kanal ilk çıkan Telegram kanalı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2026 Artı 0 Eksi
DogancanYr dedi: Orijinal siteyi r/piracy veya r/freemedıaheckyeah megathreadında bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bir Telegram kanalı buldum da orijinal kanal ilk çıkan Telegram kanalı mı?
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.127 Çözümler 8 Beğeniler 468 6 Şubat 2026 #13 Ahmet Kerem Yücel dedi: Hocam bir Telegram kanalı buldum da orijinal kanal ilk çıkan Telegram kanalı mı? Genişletmek için tıkla... Telegram kanalı değil o reddit gruplarından megathread sitesini bul oradan gir. Artı 0 Eksi
Ahmet Kerem Yücel dedi: Hocam bir Telegram kanalı buldum da orijinal kanal ilk çıkan Telegram kanalı mı? Genişletmek için tıkla... Telegram kanalı değil o reddit gruplarından megathread sitesini bul oradan gir.
KS KS Ahmet Kerem Yücel Başarılı Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 17 Beğeniler 18 Yer Bursa 6 Şubat 2026 #14 DogancanYr dedi: Telegram kanalı değil o Reddit gruplarından megathread sitesini bul oradan gir. Genişletmek için tıkla... Hocam çok geç Telegram'dan indirdim bile, sağ olasın. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2026 Artı 0 Eksi
DogancanYr dedi: Telegram kanalı değil o Reddit gruplarından megathread sitesini bul oradan gir. Genişletmek için tıkla... Hocam çok geç Telegram'dan indirdim bile, sağ olasın.
Hydra Yetkin Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 548 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 212 7 Şubat 2026 #15 Hayır virüs değil ama illegal yazılım. O yüzden eksiledim. Artı 0 Eksi