Hocam içince milkshake tadı falan gelmiyor, bazı insanlar bundan zevk alıyor ve içiyor, siz ilk içişinizde kusma derecesine geleceksiniz muhtemelen, ayrıca bağımlı olma şansınız da var.
Hiç başlamayın, çok merakınız var ise 18 yaşınıza geldiğinizde alıp deneyin. Tekele gidip viski almak istiyorum demeyin, araştırıp bilgili biri gibi isteyin modeli.
Hocam içince milkshake tadı falan gelmiyor, bazı insanlar bundan zevk alıyor ve içiyor, siz ilk içişinizde kusma derecesine geleceksiniz muhtemelen, ayrıca bağımlı olma şansınız da var.
Hiç başlamayın, çok merakınız var ise 18 yaşınıza geldiğinizde alıp deneyin. Tekele gidip viski almak istiyorum demeyin, araştırıp bilgili biri gibi isteyin modeli.
Ben gidip vodka istiyorum demiştim nasıl bir şey istiyosun deyince bilmiyorum güzel bir şeyler ver abi dedim demez olaydım.
Keglevich çilekli vodka diye bir şey verdi bana bir de yanına kayısılı meyve suyu dayadı yanına o iyi gider bu iyi gider diye diye 2836 TL harcattı bana 1 sene önce
Ulan içiyoruum içiyoruum bir şey de olmuyor sonra 2. bardağa meyve suyu dökmeyi unutmuşum sek döktüm sonra bayılmışım o gece yok bende ne yaptım bilmiyorum balkonda uyandım
Kısacası araştırma çok önemli.