shiedae3

Başarılı
Kilo alımı yaparken fıstık, muz ve balla shake yapıyordum. Diyet yaparken fıstığın ölçüsünü azaltsam yine tüketebilir miyim?

Başka tarif ve öneriniz varsa çok güzel olur.

Ben süt ile kaynatıp biraz muz ile süslüyorum. Çok az bal gezdirebilirsin eğer benim gibi aşırı yeme gibi bir durumun yoksa.

Bazen de omlette kullanıyorum yumurta, kaşar peyniri ve yulaf biraz da zeytinyağı ya da tereyağı tercihe bağlı. Farklı peynir türlerini de deneyebilirsin omletlerinde.

Diyet yapıyorsanız fıstık ya tüketilmemeli ya da çok çok az alınmalı, kalorisi çok yüksek bir de Omega 6 yağ asitleri çok yoğun. İltihabı arttırır.

Ben süt ile kaynatıp biraz muz ile süslüyorum. Çok az bal gezdirebilirsin eğer benim gibi aşırı yeme gibi bir durumun yoksa.

Bazen de omlette kullanıyorum yumurta, kaşar peyniri ve yulaf biraz da zeytinyağı ya da tereyağı tercihe bağlı. Farklı peynir türlerini de deneyebilirsin omletlerinde.

Diyet yapıyorsanız fıstık ya tüketilmemeli ya da çok çok az alınmalı, kalorisi çok yüksek bir de Omega 6 yağ asitleri çok yoğun. İltihabı arttırır.

1 avuç fındık atsam nasıl olur?

Bir kase yoğurda yulafı ekleyip karıştırıyorum. Üzerine genelde muz koyuyorum. Köyde yaptığımız doğal reçeller var onlardan ekleyip en son ceviz ufalıyorum.

1 avuç fındık atsam nasıl olur?

Efsane olur, fındık tüketebilirsiniz. Zeytinyağı ile hemen aynı yağ asitlerini içerir. Bolca Omega-9 (Oleik Asit) bulundurur. Kesinlikle tüketmelisiniz, çok yararlı.

Diyette özellikle porsiyona dikkat edelim. Aşırıya kaçmadan birçok kuruyemişi tüketebiliriz. Tabii bazıları sınırlandırılmalı sağlık açısından.

4-5 kaşık yoğurda, 4 kaşık yulaf ezmesi, 8 - 10 adet çiğ badem, bir adet yeşil elma ve az bir miktar tarçın ekliyorum. sakıncalı dediğiniz bir şey var mı ?