Detaylar
Kim cevapladı?shiedae3
Başarılı
Kilo vermek için kullanıyorum. Bunun için süt yulaf, çeyrek elma, çeyrek armut, çeyrek muz koyuyorum.
Süt yulaf oranı ne kadar hocam?
SHERLOCKED
Başarılı
Yiyorum. Bir avuç yulaf, ağız kararı kadar da süt. Ciddili.
mete01
Üstün
3-3,5 yemek kaşığı yulaf içine 1 su bardağı süt. Bazen 1,5.
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Ben süt ile kaynatıp biraz muz ile süslüyorum. Çok az bal gezdirebilirsin eğer benim gibi aşırı yeme gibi bir durumun yoksa.
Bazen de omlette kullanıyorum yumurta, kaşar peyniri ve yulaf biraz da zeytinyağı ya da tereyağı tercihe bağlı. Farklı peynir türlerini de deneyebilirsin omletlerinde.
Diyet yapıyorsanız fıstık ya tüketilmemeli ya da çok çok az alınmalı, kalorisi çok yüksek bir de Omega 6 yağ asitleri çok yoğun. İltihabı arttırır.
Bazen de omlette kullanıyorum yumurta, kaşar peyniri ve yulaf biraz da zeytinyağı ya da tereyağı tercihe bağlı. Farklı peynir türlerini de deneyebilirsin omletlerinde.
Diyet yapıyorsanız fıstık ya tüketilmemeli ya da çok çok az alınmalı, kalorisi çok yüksek bir de Omega 6 yağ asitleri çok yoğun. İltihabı arttırır.
shiedae3
Başarılı
Ben süt ile kaynatıp biraz muz ile süslüyorum. Çok az bal gezdirebilirsin eğer benim gibi aşırı yeme gibi bir durumun yoksa.
1 avuç fındık atsam nasıl olur?
Görkem Say
Üstün
Bir kase yoğurda yulafı ekleyip karıştırıyorum. Üzerine genelde muz koyuyorum. Köyde yaptığımız doğal reçeller var onlardan ekleyip en son ceviz ufalıyorum.
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Efsane olur, fındık tüketebilirsiniz. Zeytinyağı ile hemen aynı yağ asitlerini içerir. Bolca Omega-9 (Oleik Asit) bulundurur. Kesinlikle tüketmelisiniz, çok yararlı.
Diyette özellikle porsiyona dikkat edelim. Aşırıya kaçmadan birçok kuruyemişi tüketebiliriz. Tabii bazıları sınırlandırılmalı sağlık açısından.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-