Vivaldi User-Agent konusunda benim gibi geliştiriciyi kanser etti. İnatla kendini web sitelerine tanıtmıyor. Şu anda Vivaldi ile yazdığınızı düşünüyorum.

Tabii Chrome 134 tabanlı bir sürüm ile. Kendini tanıtmış mı? Hayır. Kendi tarayıcı motorunu gösterip kendini göstermemenin ne tür gizlilik yanı var anlamıyorum.

Kusura bakmayın ama dökülmem lazımdı. VPN özelliği falan var diyecekseniz o Opera'da da var. Vivaldi bence çok laf az iş yapıyor. Zaten gerçek IP adresinizi de manipüle etmiyor. Kendisini çok denedim.

Brave kullanın gitsin. En azından Manifest V2 konusunda iddialılar.

Vivaldi kullanmak için hiçbir neden yok ne reklam engellemesi düzgün çalışıyor ne de VPN'i.
Brave her konuda daha iyidir, VPN'i paralı yalnız tek sıkıntısı bu. (şu an ücretsiz olduysa bilmiyorum, ben kullandığımda paralıydı)
Chrome'a uBlock kurun yanına AdGuard VPN eklentisini kurun çok daha iyi bir tarayıcı olur.

Vivaldi, kişiselleştirme konusunda daha fazla seçenek sunuyordu yanlış hatırlamıyorsam. Kişiselleştirme dışında ise Brave öneririm. Brave daha iyi bir deneyim sunacaktır.

Vivaldi user-agent konusunda benim gibi geliştiriciyi kanser etti. İnatla kendini web sitelerine tanıtmıyor. Şu anda Vivaldi ile yazdığınızı düşünüyorum.

Şunu okuduktan sonra @Hasan Merkit diye etiket atacaktım sizin yazdığınızı fark ettim. Klasikleşmiş hl pp özlendi. Bunu yazarken de Vivaldi kastı diye Firefox'tan yazdım. Biraz hantal geldi Techolay'da. Firefox Android'de çok kötü. Adaptive Tab color alternatifi olmalı Chromium bir taryaıcı için.

Brave kullanın gitsin. En azından manifest V2 konusunda iddialılar.

MV2 konusunda 3 4 eklenti destekliyor en fazla 7 epeydir bakmadım.

Vivaldi kullanmak için hiçbir neden yok ne reklam engellemesi düzgün çalışıyor ne de VPN'i.
Brave her konuda daha iyidir, VPN'i paralı yalnız tek sıkıntısı bu. (şu an ücretsiz olduysa bilmiyorum, ben kullandığımda paralıydı)
Chrome'a uBlock kurun yanına AdGuard VPN eklentisini kurun çok daha iyi bir tarayıcı olur.

VPN olarak Proton kullanıyordum Vivaldi'ye eklenmesinden önce. Zaten Chromium eklentisi var Proton'un. Vivaldi'nin reklam engelleyici sıkıntılarına katılıyorum PC'de ubl Android'de AdGuard ile kullandım. Chrome fena değil de Android'de Speed dial vs gerek.
Vivaldi, kişiselleştirme konusunda daha fazla seçenek sunuyordu yanlış hatırlamıyorsam
Evet

Vivaldi'ye sinir oldum az önce. URL kopyalacağım arama motoruna bir şey yazı diyor
Keşke firefox mobil tarafta chromium olsaydı çok iyi olurdu.

VPN olarak Proton kullanıyordum Vivaldi'ye eklenmesinden önce. Zaten Chromium eklentisi var Proton'un.
Var doğru fakat o da ücretli üyelik planı istiyordu denediğimde, o yüzden bilgisayar uygulamasını indirip kullanmak gerekiyor. Eklentiyi ücretsiz kullandırmıyordu. (eskiden denediğimde paralıydı)
Vivaldi'ye sinir oldum az önce. URL kopyalacağım arama motoruna bir şey yazı diyor
Keşke firefox mobil tarafta chromium olsaydı çok iyi olurdu.
Mobil tarafta Brave en iyi chromium tabanlı tarayıcı olabilir, reklam engellemesi birkaç ayar yaptıktan sonra çok iyi çalışıyor. Öneririm.
Firefox mobil'e ublock vs kurulabiliyor, neden daha iyi olurdu dediğinizi anlamadım. Uzun süredir Firefox android kullanıyorum ondan da memnunum, asıl kullandığım tarayıcı.

Mobil tarafta Brave en iyi chromium tabanlı tarayıcı olabilir, reklam engellemesi birkaç ayar yaptıktan sonra çok iyi çalışıyor. Öneririm.
Firefox mobil'e ublock vs kurulabiliyor, neden daha iyi olurdu dediğinizi anlamadım. Uzun süredir Firefox android kullanıyorum ondan da memnunum, asıl kullandığım tarayıcı.
Bu sıralar hantal önbellek temizliği istiyor sürekli.

Brave gibi kişiselleştirme özrü olan bir tarayıcansa kesinlikle Vivaldi tercih ederim.
Ublock origin varken de önemi yok benim için reklam engelleyicisinin olup olmaması.

Tek sevmediğim yönü ben kullanırken touchpad ayarlarının rezalet olması.