Vivo telefon iyi mi?

Babam kullanıyor. Ve memnun. Kullandığı telefon Vivo y36. benim telefonum Infinix. Model hot30i çok pişmanım. Yılda 1 kere API sayısı hatası. Ya da AP sayısı hatası öyle bir hata veriyor. Çok donuyor. Infinix markasından uzak durunuz.

Pek önermem şahsen. Xiaomi Huawei Oppo Realme gibi markaları önerebilirim Çin bazında. Bütçeye göre net cevap daha iyi olur.

Vivonun üst düzey modeli kamera konusunda iddalı. Ama gerisini bilemem. 3 sene önce fabrikasına IT olarak çağırdılar kafama tüküreyim teklifi reddettik. :( Belki bize bedavaya verirlerdi yeni serilerinden.

Arkadaşlar Vivo diye bir marka duydum. İyi diyorlar ama emin olamadım. İyi marka mı sizce? Alınır mı?

İlk çıktığı yıl almıştım. Y53S kullanıyorum. Şarjı çok uzun süre gidiyor. Benim için çok önemli bir detay bu. Çok çabuk şarj olup çok uzun süre gidiyor. Ben aldığım zaman kutudan şarj aleti kulaklık ekran koruyucu her şey çıkıyordu şimdi nasıl bilmiyorum. Yaklaşık 4 yıl oldu kasma yapmıyor hafıza problemi yaşatmıyor. Oyun modu güzel. Sadece kamerası şu an diğerleriyle kıyaslayınca kötü kalıyor. Geniş açı modu yok ön kamera kötü ama yeni modellerde güzeldir eminim ki. Benim kullanımım bu şekilde.

Geri
Yukarı Alt