Bu fiyatlarda S25+ varken bunu tercih etmek pek mantıklı değil. 😀
Herkesin kendi görüşüdür. Saygı duyarım. İndirimi görünce paylaşmak istedim.

USB 2.0 ve optik tarayıcı var iken bu fiyatı vermem.
Esasında 40 civarına düşse çok tatlı olacak ama Vivo ve Oppo çoğu cihazını üst sınırın daha üstünden konumlandırıyor.

Bu arada cihazın Avrupa'da 800€ fiyatla satıldığını belirtmek lazım.

Var mısın sıfır satacak diye iddiaya girilebilecek bir telefon modeli daha.
Kompakt ve bataryası iyi olan cihaz arayanların değerlendirebileceği bir ürün. Tatmin edici kaliteli bir ekranı var. 4 majör Android güncelleme garantisi mevcut.
50 bine satılan telefona 8mp 1/4 inç geniş açı koymuşlar, işlemcisi de müthiş bea.
asd.webp
Magic 7 pro veya X200 pro almamak için sebep göremiyorum, ufak olması gerekiyorsa S25 serisine bakılabilir.

Batarya cycle endurancı ve fall testi kötü, UFS 3.1, devasa bataryaya rağmen pil performansı adamakıllı fark etmiyor, USB 2.0, güncelleme desteği daha kısa, zaten işlemcisi kıyas almıyor... S25+ varken yüzüne bakılmamalı, bu telefonun fiyatı 35-40 üstü olmamalı.

Bu arada soylemis olayim, bu telefona MediaMarkt'ta 3DMark stres test yaptim. Manavgatta yaşıyorum, dükkandaki klimaların etkisi yarım yamalak. Telefona camdan güneş vuruyordu. Telefon resmen alev aldi. Anormal şekilde isindi. 20 dakikayı beklemeden testi kendi istegimle kapattim. Sonuçları az çok tahmin edebiliyorum zaten. Ona göre alin.

Bu arada soylemis olayim, bu telefona MediaMarkt'ta 3DMark stres test yaptim. Manavgatta yaşıyorum, dükkandaki klimaların etkisi yarım yamalak. Telefona camdan güneş vuruyordu. Telefon resmen alev aldi. Anormal şekilde isindi. 20 dakikayı beklemeden testi kendi istegimle kapattim. Sonuçları az çok tahmin edebiliyorum zaten. Ona göre alin.
Ağustos ayında Manavgat sıcağında kaç derecede çalışması gerekirdi? Kompakt bir cihaz neticede. Stres testleri cihazın donanımını son derecesine kadar zorlar. Normal şeyler bunlar.