Vivo X300 Pro veya Ultra alınır mı?

Kamera olarak iyi performans veren bir telefona sahip olmak istiyorum açıkçası, ekonomik alternatiflerin farkındayım ancak bu sefer gerçekten iyi bir şey almak istiyorum.

Videoya göz gezdireceğim. Teşekkürler, Vivo dışında önerebileceğiniz başka modeller var mıdır? Gündelik kullanım ve kamera performansı olarak. Pura 80 Ultra var ama Huawei olduğu için sorun çıkartır gibime geldi, bilemedim.

Kamera olarak vivo ve Oppo bu jenerasyonda en başarılı markalar. Önerim X300 Pro olur ama Oppo alsan da kötü tercih değil.

Kamera olarak vivo ve Oppo bu jenerasyonda en başarılı markalar. Önerim X300 Pro olur ama Oppo alsan da kötü tercih değil.
Videoları izledim. Genel olarak Vivo'nun fotoğraf performansı daha önde gözüküyor, özellikle zoom açısından çok çok daha önde. Oppo yapay zeka ile fazla düzeltme yapıyor gibi gözüküyor. Yazıları vs. kendince düzeltmeye çalışırken mahvediyor gibi.

Zor bir seçim ya, ancak sanırım Vivo X300 Pro veya Ultra en mantıklısı gibi duruyor burada.

@Simon @DarthGorsoy Siz ne düşünüyorsunuz?

Kamera icin dogru secim olacak telefonlar bunlar. Eger kompakt cihaz dusunursen ilerde duz X300 de bakabilirsin.

Kamera icin dogru secim olacak telefonlar bunlar. Eger kompakt cihaz dusunursen ilerde duz X300 de bakabilirsin.
Teşekkürler, kamera dışında çok bir işlevi yok telefonların benim için zaten açıkçası, inanılmaz fazla oyun oynayan birisi değilim. Oynasam bile MediaTek 9500 hayli hayli yeterli günümüz oyunları için.

X300'e bakındım ancak kamera performansı olarak yeterli gelmedi bana, Pro ile aralarında bariz bir fark var. Ultra modelini 70.000 TL'ye buldum, düşündüğüm gibi. 50.000 TL daha ucuza alabiliyorum.

Snapdragon'a geçmeye değer mi sizce? İşlemci dışında da oldukça fazla fark var ancak emin olamadım.

Sadece kamera canavarıysan alınır dev 1"lik rakipsiz sensörler var.

Yoksa iPhone veya Samsung alın.

Sadece kamera canavarıysan alınır dev 1"lik rakipsiz sensörler var.

Yoksa iPhone veya Samsung alın.
Bahsettiğim gibi, her gün her saat fotoğraf çekmiyorum. Gündelik kullanım için alacağım bir bakıma, ancak çektim mi güzel çıkmış olmasını istiyorum.

Apple ürünlerini sevmiyorum. Hepsi para israfı benim gözümde. Bu bütçedeki Samsung modelleri de çok farklı gelmiyor benim gözüme. Bu kadar para ödeyip, 40 W gibi bir şarj hızı, batarya kapasitesi olarak 4500 mAh gibi bir batarya vs. bana uymuyor. İşlemci olarak da düşük kalıyordu sanırım biraz diğer modellere göre. Farklı bir şeyler denemek istiyorum.

Farklı birşey istiyorsanız katlanabilir bakın hocam çok ayrı bir deneyim bataryaların düşük olduğuna bakmayın Samsung ve Apple için dev bataryanın önemi yok.

Farklı birşey istiyorsanız katlanabilir bakın hocam çok ayrı bir deneyim bataryaların düşük olduğuna bakmayın Samsung ve Apple için dev bataryanın önemi yok.
Sorun sadece batarya değil, bahsettiğim gibi, katlanabilir telefon almak için hiçbir sebebim yok. Bir de, farklı bir deneyimden kastım o değil açıkçası . Tüm parayı telefonun o özelliğine vermiş olacağım bir bakıma çünkü.

Snapdragon'un ISP goruntu islemesi Mediatek'den daha iyi. Fakat bu farki gunduz cekimlerinde fark edemezsin. Gunluk kullanici icin pek bir fark olmayacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…