Ben fujifilm X-E5 16-50mm ve S25 Plus kullanıyorum. Geçen yıl 80k liraya X-E5 50k liraya S25 Plus almıştım. Fotoğrafları çektiğim gibi 2.4 GHz ile telefona atabiliyorum. Fuji kamera ile neler yapabilirsin? Instagram'da
Fujifilm.Shooters sayfasına girip insanların fuji kameralar ile neler çektiğine bak %90'ı editsiz çünkü Fujifilm'de filmsimlasyonu özelliği var. Cihazına istediğin ayarları 30 saniyede girip Lightroom'ya da benzeri uygulamalara ihtiyaç duymadan her şeyi yapabiliyorsun. İster kendi tarifeni yap ister hazır tarifeler var onları kullan yani bırak telefonla fotoğraf çekip ufacık sensörden muazzam şeyler beklemeyi, fark yaratacak şey gerçek bir fotoğraf makinesi.
tariflere bakmak istersen alta link bıraktım. Ayrıca X-E5-16-50mm bütçemi aşar dersen X-M5 16-50mm alabilirsin, sabit lens istersen X100vi öneririm altın değerindedir stok zor bulunur 5 yıl sonra satsan bile zarar etmezsin.
Youtube'dan bu cihazları incele derim daha tonla özellik var. Yanınada ben gibi adam akıllı ekran kalitesi olan bir telefon alsan yeter.