TheBadJoKe

Uzman
iPhone 17 Pro Max kullanıyorum, kamera batarya 10 numara ama iOS'a alışamadım. Daha önce Samsung S23 Ultra kullandım, daraltıyor beni; her şeyi uzun yoldan yapmak zorundayım. Vivo X300 Pro, Xiaomi 17 Ultra, Samsung S26 Ultra arasında kaldım. Vivo X300 Pro'nun kamerası çok hoşuma gitti ama stabil midir, Samsung'daki gibi özgürce takılabilir miyim?

Eğer Benim için öncelik fotoğraf çekmek, yazılımdaki ufak tefek pürüzleri dert etmem, diyorsan Vivo X300 Pro rakipsizdir. ama telefonum en güçlü donanıma sahip olsun ama yazılımı bana hiç sorun çıkarmasın, her işimi saniyeler içinde en özgür şekilde bitireyim diyorsan macera arama S26 Ultra senin için en doğrusu.

iPhone 17 Pro Max kullanıyorum, kamera batarya 10 numara ama iOS'a alışamadım. Daha önce Samsung S23 Ultra kullandım, daraltıyor beni; her şeyi uzun yoldan yapmak zorundayım. Vivo X300 Pro, Xiaomi 17 Ultra, Samsung S26 Ultra arasında kaldım. Vivo X300 Pro'nun kamerası çok hoşuma gitti ama stabil midir, Samsung'daki gibi özgürce takılabilir miyim?

Samsung'dan daha özgür Vivo. X300 Pro alırdım hem bataryası çöp değil.
Xiaomi 17 Ultra asla tercih edilmemeli.

Bu ucunden en iyi kamera Vivo ve Mi'de bulunuyor. Samsung'u eleyebiliriz kamera kalitesi icin. Batarya ve kameradaki memnuniyetini devam ettirmek istiyorsan Mi 17 PM yerine Vivo X300 Pro almani oneririm. HyperOS hala Android'deki en agir UI'lerden birine sahip. Dusunursen Oppo Find X9 Pro'da bakabilirsin. Fakat Vivo, Çin ROM'unu Global'e actigi icin UI olarak Vivo daha cazip geliyor.

Teşekkür ederim arkadaşlar sıcak bakıyorum Vivo'ya Samsung'la arasında mağaza da karar verip alacağım tecrübelerimi paylaşırım.

Üç cihazda kamera olarak iyi cihazlar. Yazılım ve genel olarak kamera paketi olarak S26 Ultra almanı öneririm aralarında. Vivo X300 Pro kamera olarak iyi cihazdır, X300 Ultra çıkacak yakında o daha da iyi kamera olarak ama buralara gelmez.