7 7486 Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.054 Çözümler 6 Beğeniler 720 19 Temmuz 2024 #1 Merhabalar, yurt dışı vize görüşmelerinde hangi sorular soruluyor? Herkese farklı sorular sorulabilir mi yoksa genel olarak sorulan sorular aynı mı?
Merhabalar, yurt dışı vize görüşmelerinde hangi sorular soruluyor? Herkese farklı sorular sorulabilir mi yoksa genel olarak sorulan sorular aynı mı?
3 3268 Uzman Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 1.441 Beğeniler 2.246 19 Temmuz 2024 #2 Selam, 1.5 hafta önce görüşmedeydim. Gitmeden önce İngilizce olacağı ve soru sorulacağı söylendi ama hiç soru sorulmadı, Türkçe konuştuk , parmak izi alındı ve sadece belge teslim ettim. Galiba biraz durumdan duruma değişiyor.
Selam, 1.5 hafta önce görüşmedeydim. Gitmeden önce İngilizce olacağı ve soru sorulacağı söylendi ama hiç soru sorulmadı, Türkçe konuştuk , parmak izi alındı ve sadece belge teslim ettim. Galiba biraz durumdan duruma değişiyor.
Recep Baltaş 22 Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.252 Makaleler 104 Çözümler 1.605 Beğeniler 46.118 Yer İstanbul 19 Temmuz 2024 #3 Herkese farklı sorular sorulabilir. Benim bildiğim bazı sorular: Kaç senedir bu şirkette çalışıyorsunuz? Hangi şehirlere gideceksiniz? Medeni durumunuz nedir? Daha önce hangi ülkelere gittiniz? Masraflarınızı kendiniz mi karşılıyorsunuz? Bunlar ABD Konsolosluğu tarafından soruldu.
Herkese farklı sorular sorulabilir. Benim bildiğim bazı sorular: Kaç senedir bu şirkette çalışıyorsunuz? Hangi şehirlere gideceksiniz? Medeni durumunuz nedir? Daha önce hangi ülkelere gittiniz? Masraflarınızı kendiniz mi karşılıyorsunuz? Bunlar ABD Konsolosluğu tarafından soruldu.