Makaleler
1
Rehberle ve ekiple birlikte yapılan gezi turları hakkında deneyim yaşayan oldu mu? Bu turlarla geziye giden var mı? 30-35 bin TL bütçem var, bu miktar yeterli mi? Kafamda net bir yer yok, farklı bir ülke olması yeterli. Tek başıma gitmeyi düşünüyorum.

Aklımdaki yerler: Azerbaycan, Gürcistan, Makedonya, mısır.

Balkanları gri pasaport ile gezmiş biri olarak Saraybosna ve Makedonya (Üsküp) dışında bir yer önermek istemem. Ancak Azerbaycan'a çok gitmek istiyorum, listenin başına Azerbaycan alıp arkasından Üsküp ve Saraybosna ekleyebilirsiniz.

Turla gitmeni önermem. Nasıl önermem: ufak da olsa ingilizcen varsa kendin git. Daha serbest olursun. Turla gidersen hep bağlı kalırsın. Atıyorum herhangi bir yerde bir şey dikkatini çekti, kafanı kaldırıp gidemezsin. Turun da avantajı var mı, evet tabi. Sana bilgiyi direkt aktarıyor gezdiğin yerle alakalı. Ama ben olsam kendim giderdim öyle de yapıyorum.

Rehberle ve ekiple birlikte yapılan gezi turları hakkında deneyim yaşayan oldu mu? Bu turlarla geziye giden var mı? 30-35 bin TL bütçem var, bu miktar yeterli mi? Kafamda net bir yer yok, farklı bir ülke olması yeterli. Tek başıma gitmeyi düşünüyorum.

Aklımdaki yerler: Azerbaycan, Gürcistan, Makedonya, mısır.
Abim arkadaşlarıyla balkan ülkelerinde bilezik, kolye sata sata bütün balkan ülkelerini gezdi neredeyse. Bunu yapabilecek arkadaşların vs. varsa deneyebilirsin.

Ülkenin bir soluna bir sağına yapmak yerine sırayla balkan ülkelerini gezersen bütçeni çok daha iyi değerlendirmiş olursun.

Makedonya bomboş değil mi? Tek artısı Türk bir kumarhaneye girince yetkili adam paran olmasa bile seni oynattırıyor. Başka da bir olayı yok oranın.

Sırbistan'a git oradan da Macaristan'a kaç.

Yok.

1745082292816.webp

Turla gitmeni önermem. Nasıl önermem: ufak da olsa ingilizcen varsa kendin git.
İngilizcem sadece CS’deki Ruslarla anlaşabilecek seviyede, gerisini sen düşün.

Turla gitmeni önermem. Nasıl önermem: ufak da olsa ingilizcen varsa kendin git. Daha serbest olursun. Turla gidersen hep bağlı kalırsın. Atıyorum herhangi bir yerde bir şey dikkatini çekti, kafanı kaldırıp gidemezsin. Turun da avantajı var mı, evet tabi. Sana bilgiyi direkt aktarıyor gezdiğin yerle alakalı. Ama ben olsam kendim giderdim öyle de yapıyorum.
Tek ve yalnız olacağım için başıma bir bela gelse ya da en ufak bir sıkıntı yaşasam hiçbir şey yapamam. Bu riski alamam çünkü daha ulaşmam gereken çok hedefim var. Erken ‘game over’ olmak istemem.

Abim arkadaşlarıyla balkan ülkelerinde bilezik, kolye SATA SATA bütün balkan ülkelerini gezdi neredeyse. Bunu yapabilecek arkadaşların vs. varsa deneyebilirsin.

Buna ayıracak vaktim yok, halihazırda bir işim var ve sadece tatil sürecinde gidebileceğim.

Makedonya bomboş değil mi? Tek artısı Türk bir kumarhaneye girince yetkili adam paran olmasa bile seni oynattırıyor. Başka da bir olayı yok oranın.

Hiçbir fikrim yok.

Ülkenin bir soluna bir sağına yapmak yerine sırayla balkan ülkelerini gezersen bütçeni çok daha iyi değerlendirmiş olursun.

Turlara bakacağım.

Balkanları gri pasaport ile gezmiş biri olarak saraybosna ve Makedonya (üsküp) dışında bir yer önermek istemem. Ancak Azerbaycan'a çok gitmek istiyorum, listenin başına Azerbaycan alıp arkasından üsküp ve saraybosna ekleyebilirsiniz.

Karadağ'da olabilir ama çok ufak galiba.

Son düzenleme: