Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Ordu
Bu konudan biri olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Eğer satın almayı düşünen varsa elimde bir adet fazla var. Forum üzerinde ilan açabilirim.

Rehberde VLAN ID'ler hakkında güncelleme sağlandı.
Eki Görüntüle 117371
Şunu anlamaya çalışıyorum hocam yani hem SFP'ye girmezsek hem de Router'a girmezsek VLAN ID'yi kendisi mi çekiyor? Bu yüzden ek ayar yapmamıza gerek kalmıyor mu yani hiç?

Ekleme: tamam tekrar okuyunca anladım şimdi. Direkt Router kendisi de çekebiliyormuş VLAN ID'yi girince. Geriye kalan ise sadece ONT bilgilerini dolurmak oluyormuş.

Son düzenleme:
Çözüm
Şunu anlamaya çalışıyorum hocam yani hem SFP'ye girmezsek hem de Router'a girmezsek VLAN ID'yi kendisi mi çekiyor? Bu yüzden ek ayar yapmamıza gerek kalmıyor mu yani hiç?

Ekleme: tamam tekrar okuyunca anladım şimdi. Direkt Router kendisi de çekebiliyormuş VLAN ID'yi girince. Geriye kalan ise sadece ONT bilgilerini dolurmak oluyormuş.
Evet, eskisi gibi VLAN ID 35 ile internette erişebildim.

Evet, eskisi gibi VLAN ID 35 ile internette erişebildim.

Çözüm