Arkadaşlar herkese selam. Bugün vmware üzerinden MacOS Sonoma kurmaya çalıştım. Kılavuz olarak da Techolay youtube kanalındaki videoda yapılanların aynısını yaptım. İlk önce en başta bir işlemci hatası verdi fakat vmx dosyasına bir ekleme yaptım ve yükleme ekranı geldi. Kurulum kısmına geçtim ve yaklaşık 1 saatte kurdu. Sıkıntı şu ki asla Başlangıç yani Masaüstü kısmı gelmiyor. Boot ediyor, logo geliyor ve kendini kapatıyor sistem. Ardından da eklediğim hata yazısı çıkıyor. Birçok şey denedim ama çözüm bulamadım. Yardım edebilecek olan varsa çok sevinirim.
İmaj Özellikleri macOS Monterey 12.7.3 (21H1015) imajıdır. VMware ve VirtualBox ile uyumludur. macOS Monterey 12.7.3 (21H1015) https://drive.google.com/file/d/1-Fm2ArJt8aYGv7YNmMjNI_n7Ae3E8n-e/view?usp=sharing Kota Aşıldı hatası alırsanız bu bağlantı üzerindeki video ile bu hatayı...
Yok hocam teşekkürler. Sanırım yolun sonuna geldik. 2. SSD'me Hackintosh ile macOS kurup Dualboot yapmak istiyorum fakat düzgün Türkçe bir kaynak bulamadım, bu konuda bildiğiniz bir rehber var mıdır?
Arkadaşlar herkese selam. Bugün VMware üzerinden macOS Sonoma kurmaya çalıştım. Kılavuz olarak da Techolay YouTube kanalındaki videoda yapılanların aynısını yaptım. İlk önce en başta bir işlemci hatası verdi fakat vmx dosyasına bir ekleme yaptım ve yükleme ekranı geldi. Kurulum kısmına geçtim ve yaklaşık 1 saatte kurdu. Sıkıntı şu ki asla başlangıç yani masaüstü kısmı gelmiyor. Boot ediyor, logo geliyor ve kendini kapatıyor sistem. Ardından da eklediğim hata yazısı çıkıyor. Birçok şey denedim ama çözüm bulamadım. Yardım edebilecek olan varsa çok sevinirim.